בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסע בין כדורים

הגלידריות הכי טובות בארץ

ההתלבטות הנצחית בין שוקולד לווניל התחלפה מזמן בשאלות קיומיות כמו: שברי מרנג ונוטלה או לוטוס ושומשום שחור, עם מרטיני או עם אננס וכוסברה? ישראל הפכה למעצמת גלידה ואלו המקומות הקטנים המומלצים בחום

51תגובות
מוסלין, גלידרייה
תומר אפלבאום

הקיץ מכה ללא רחם, המדוזות מריירות עלינו בים, החום יוקד עד בלתי נסבל וחם. חם לאללה. כל שנה יותר (ובטוח יש לזה קשר להתחממות הגלובלית). מצד שני, כשהטמפרטורות האכזריות בחוץ עולות, אין הרבה תירוצים טובים ונאים יותר להתנחם איתם כמו – גלידה. קצת כמו החוף והים, האבטיח וגבינת הפטה, יש מי שיחלוק במקרה זה, כך נדמה שאין קשר טבעי ונוח כמו הקיץ והגלידה. בשביל מי שמסכים בפה מלא, או בשביל מי שהשתכנע – קיבצנו כאן את מיטב הגלידריות בארץ. נציין כי את רשתות הגלידה הגדולות ואפילו הטובות (אייסברג, וניליה וגולדה,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו