בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פארוס: מה אוכלים באי היווני החלומי?

אוזריות וטברנות קטנות מול המים, פירות ים ודגיים טריים משובחים, מוסקה מרחיבת לב והסלט היווני הכי טוב בים האגאי. השף גיא גמזו (ממסעדת אריא) עם צרור המלצות לאי פארוס, למקרה שתזדמנו לאזור

31תגובות
פארוס

יוון ידועה בניחוחות הקולינריים האותנטיים שלה, החל מחומרי הגלם, עבור באופן הכנת המנות ועד להגשתן. לא משנה לאיזה אי יווני יוצאים לחופשה, סיכוי סביר להיתקל בהרבה מנות מהים ובגבינת פטה חלומית, כשבכל מקום מוצאים ורסיה כזאת או אחרת למנות שמרכיבות את המטבח היווני הענף, בכל אי או חוף מוצאים פרשנות מקומית בהתאם לדגה שזה עתה יצאה מהמים ולירקות שצמחו בגינה. הפעם החופשה הקולינרית שלי התרכזה באי Paros (פארוס) הנפלא. מבין אייה הרבים מאוד של יוון, נראה כי דווקא פארוס, אולי בשל מחיריו הגבוהים יחסית, אינו...

אני פשוט לא יכול להפסיק 🙈

A post shared by Guy Gamzo (@guygamzo) on



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו