בריחה ספונטנית לאיטליה בשישי בצהריים

כמו הטאפאס של הספרדים, לאיטלקים בוורונה יש את הספונטינו - מנות קטנות וזולות שמתיישבות בדיוק רב ליד האלכוהול. בצ'יקטי החליטו לעשות לזה גרסה ישראלית

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

לפני כמה חדשים נסע אבי קאשי, בעליו של בר הצ'יקטי לתערוכת יין מהחשובות  בעולם בוורונה, איטליה. באין עניין ממשי בתערוכה, מצא עצמו קאשי נפרד מחבריו למסע. איך אפשר לשבת באולם סגור ולפטפט על יין כשבחוץ יש כל כך הרבה אוכל ומשקאות, חשב לעצמו. דקות אחר כך הוא כבר שוטט בסמטאות העיר, נכנס לבר יין ועוד אחד ועוד אחד, טועם מנות קטנות שמוגשות על לחם או בלעדיו, לוגם יין וורמוטים מתובלים וחולם על לעשות כזה בדיוק בתל אביב. בסוף אותו שבוע, אחרי שהוציא משהו כמו עשרת אלפים שקלים על יין, ורמוט ונשנושים של גבינות, נקניקים ופירות ים, נפלו לו כמה אסימונים והוא החל לשרטט רעיונות לחוויה דומה בתל אביב.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ