בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בריחה ספונטנית לאיטליה בשישי בצהריים

כמו הטאפאס של הספרדים, לאיטלקים בוורונה יש את הספונטינו - מנות קטנות וזולות שמתיישבות בדיוק רב ליד האלכוהול. בצ'יקטי החליטו לעשות לזה גרסה ישראלית

3תגובות
הספונטינו של צ'יקטי
איליה מלניקוב

לפני כמה חדשים נסע אבי קאשי, בעליו של בר הצ'יקטי לתערוכת יין מהחשובות  בעולם בוורונה, איטליה. באין עניין ממשי בתערוכה, מצא עצמו קאשי נפרד מחבריו למסע. איך אפשר לשבת באולם סגור ולפטפט על יין כשבחוץ יש כל כך הרבה אוכל ומשקאות, חשב לעצמו. דקות אחר כך הוא כבר שוטט בסמטאות העיר, נכנס לבר יין ועוד אחד ועוד אחד, טועם מנות קטנות שמוגשות על לחם או בלעדיו, לוגם יין וורמוטים מתובלים וחולם על לעשות כזה בדיוק בתל אביב. בסוף אותו שבוע, אחרי שהוציא משהו כמו עשרת אלפים שקלים על יין, ורמוט ונשנושים של גבינות,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו