בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הישראלי שמאכיל את הבלגים בפיתה עם חומוס ושרימפס

בלב הסמטאות של העיר העתיקה באנטוורפן, נמצאה החומוסייה הפלמית-ישראלית שמלמדת את הבלגים מה אפשר לעשות עם חומוס, טחינה ופיתה. פלא שמהרגע הראשון מדובר בסיפור הצלחה?

תגובות
חומוס שרימפס בצלחת בצ'יקפי
שלמה פפירבלט

הרובע ההיסטורי של אנטוורפן, המרכז העתיק של העיר הגדולה בפלנדריה, ידע גדולות ונצורות במהלך הדורות. פטר-פאול רובנס טייל בין סמטאותיו שקוע ברעיונות הציור שלו, אברהם אורטליוס יצר שם את האטלס הגיאוגרפי הראשון בעולם, שקוע במחשבות על ספסל חיפש תשובה למהלך מפתיע עקיבא רובינשטיין הטוב בשחמטאי תבל בתחילת המאה שעברה, ושם בימים אלה ישבתי אל שולחנו של יוסי ישראל, מתוודע לחומוס עם שרימפס שבתפריטו. מחפשים מקום מומלץ לאכול בו? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל הרחובות הקטנים והמתעקלים סביב הקתדרלה העתיקה של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו