ליבי שפרלינג

בניגוד למה שחושבים התל אביבים, רמת גן היא עיר ענקית. שכונות שכונות היא משתרעת בין תל אביב, גבעתיים, בני ברק וקריית אונו. ובתוך כל השטחים הללו מסתתרים אוצרות קולינריים של ממש, חלקם סודות השמורים ליודעי ח"ן ממש, חלקם מוסדות ותיקים שהביקור בהם זורק אחורה במכונת זמן, בקטע טוב כמובן. אז נכון, עם סגירת קלואליס בסוף השנה מספר מסעדות השף כאן הוא אפסי, אבל כשיש הבלחות מעניינות של מוסדות אוכל קטנים ועצמאיים אפשר להבין שרמת גן, היא אולי לא תל אביב - אבל היא גם לא צריכה להיות כזאת. ואף על פי כן היא לא מפסיקה להתחדש, כמו גם לשמור על הישן והצנוע ומנגד לייצר עוד ועוד סיבות להגיע לכאן ואפילו להקדיש חצי יום לליקוט דליקטסים וזלילות פחות שגרתיות. אלה ההמלצות שלנו.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ