בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם "הסנדוויץ' הטוב בעולם" באמת כזה טוב?

במרחק שעה נסיעה מבריסל, במאפייה בת 25 שנה, מסתתר סנדוויץ' עם גבינות, נתחי הודו ופירורי עוגה שעוטר לאחרונה בתואר "הטוב בעולם". המחיר אמנם רק 16 שקלים, אבל האם הוא שווה את הנסיעה?

15תגובות
הכריך הזוכה מהבולנז'רי Bakkerij Sint-Anna
שלמה פפירבלט

ברחוב שלא תואר לו ולא הדר, בעיירה אפרורית ושמה זוטכם, אי שם בין כפרי פלנדריה המזרחית, בין שדות וחלקות יער שכמו נלקחו מציורי ואן דייק, ואן אייק, וחבריהם המאסטרים הפלמים, אכלתי את הסנדוויץ' שהוכתר באופן רשמי כטוב ביותר בעולם - בתחרות העולמית לבולנז'רי (בתי מאפה) האחרונה. זהו סיפור סינדרלה חם מהתנור, אודות ה"באקריי סינט-אנה" (Bakkerij Sint-Anna), השייכת למשפחת סחלסטרדה, מזה 25 שנה. התחרות הבינלאומית, בשפת המקור Coupe du Monde de la Boulangerie - "גביע העולם של הבולנז'רי", נוסדה ב-1992 על ידי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו