האם "הסנדוויץ' הטוב בעולם" באמת כזה טוב?

במרחק שעה נסיעה מבריסל, במאפייה בת 25 שנה, מסתתר סנדוויץ' עם גבינות, נתחי הודו ופירורי עוגה שעוטר לאחרונה בתואר "הטוב בעולם". המחיר אמנם רק 16 שקלים, אבל האם הוא שווה את הנסיעה?

שלמה פפירבלט
בריסל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שלמה פפירבלט
בריסל

ברחוב שלא תואר לו ולא הדר, בעיירה אפרורית ושמה זוטכם, אי שם בין כפרי פלנדריה המזרחית, בין שדות וחלקות יער שכמו נלקחו מציורי ואן דייק, ואן אייק, וחבריהם המאסטרים הפלמים, אכלתי את הסנדוויץ' שהוכתר באופן רשמי כטוב ביותר בעולם - בתחרות העולמית לבולנז'רי (בתי מאפה) האחרונה. זהו סיפור סינדרלה חם מהתנור, אודות ה"באקריי סינט-אנה" (Bakkerij Sint-Anna), השייכת למשפחת סחלסטרדה, מזה 25 שנה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ