בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עולם הולך ונעלם: האוצרות הקולינריים הוותיקים של חיפה

הבורקס שיחזיר אתכם אחורה בזמן, המסעדה הרומנית מהאחרונות בארץ, הפאב הוותיק והקבב האלוהי של השוק הטורקי - נעמה סובול, חיפאית גאה, מצדיעה לשמורות הקולינריות האחרונות של חיפה. פרק ראשון

55תגובות
צלחת עם בורקס איזמיר וירקות בצד
רמי שלוש

עם היוודע דבר הסגירה המצערת של קונדיטורית ספירא לאחר 70 שנים של פעילות, התמלאתי בתוגה. המקום, שנסגר בחודש נובמבר, היה חלק מהנוף החיפאי וסיפק אי של יציבות מתוקה לכל מי שחיפש כזו במציאות ימינו המשתנה ללא הרף. בין אם אהבתם את כלבי המרנג הוורודים האלמותיים, ובין אם אהבתם את הסברינה, פאי הדובדבנים, הקרמשניט, עוגות הפרג או מרנג הלימון, ספירא היה אחד מהמקומות האלו שנדמה שיהיו כאן לנצח וישרדו שואה גרעינית, יחד עם שאר יצורים קצת פחות סימפטיים. אחרי הכל, באיזה מקום יכולתם לקבל כוס סודה קטנה ליד האספרסו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו