בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מצאנו את גרסת הראמן ל"סופ נאצי", עכשיו רק צריך לטוס לבוסטון

לראמן הטוב בבוסטון חוקים משלו: האחרונים בתור נכנסים ראשונים, הלקוחות מקבלים ציונים על ביצועים והמלצרים מפצירים בקהל לחלום חלומות ולשתפם בקול

15תגובות
ראמן עם נתחי חזיר ותועפות שום בבוסטון
חן ארד

כשמדובר במסעדות, גימיק הוא עניין מחשיד. יותר מדי רעש וצלצולים מעלים את השאלה על מה כל זה מכסה? אם האוכל טעים, למה לא לסדר לו סביבה הולמת, ולתת לו לדבר בעד עצמו? לא מזמן דיווחנו כאן על מסעדת המבורגרים בלאס וגאס שכל כולה גימיק, ושהאוכל בה, איך נאמר זאת בעדינות, די מגעיל. הראמנייה ״יומה וו קטארה״ שבפורטר סקוור בפאתי בוסטון היא דוגמה שטוענת שזה לא חייב להיות כך. לפעמים, הגימיק מצדיק את האוכל, ולהפך. נתחיל באוכל. כולם עושים עכשיו ראמן, אבל אף אחד לא עושה אותו כמו יומה. ראמן יוצא דופן שלא תמצאו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו