מצאנו את גרסת הראמן ל"סופ נאצי", עכשיו רק צריך לטוס לבוסטון

לראמן הטוב בבוסטון חוקים משלו: האחרונים בתור נכנסים ראשונים, הלקוחות מקבלים ציונים על ביצועים והמלצרים מפצירים בקהל לחלום חלומות ולשתפם בקול

חן ארד
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חן ארד

כשמדובר במסעדות, גימיק הוא עניין מחשיד. יותר מדי רעש וצלצולים מעלים את השאלה על מה כל זה מכסה? אם האוכל טעים, למה לא לסדר לו סביבה הולמת, ולתת לו לדבר בעד עצמו? לא מזמן דיווחנו כאן על מסעדת המבורגרים בלאס וגאס שכל כולה גימיק, ושהאוכל בה, איך נאמר זאת בעדינות, די מגעיל. הראמנייה ״יומה וו קטארה״ שבפורטר סקוור בפאתי בוסטון היא דוגמה שטוענת שזה לא חייב להיות כך. לפעמים, הגימיק מצדיק את האוכל, ולהפך.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ