בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אוכל יפני, האפי אוור מתמשך ותור ארוך: איך הרצל 16 החדש?

"הרצל 16", מהמקומות המסקרנים שנפתחו לאחרונה בתל אביב, ממשיך את הגישה הנון שאלאנטית של "רוטשילד 12" רק עם תפריט שפוזל למטבח היפני. ליבי שפרלינג ביקרה במקום ארבע פעמים וחזרה עם המסקנות

10תגובות
הרצל 16 אוכל יפני
עידית בן עוליאל

עד לאחרונה היה רוטשילד 12 אחד המקומות הכיפים בעיר. מבית קפה שמגיש קפה מצוין ליד מאפים משובחים, סנדוויצ'ים קטנים ובראנץ' מודולרי מושחת בסופי שבוע, הוא התפתח לחצי ביסטרו צנוע בשעות הערב שמוגשות בו מנות קטנות וטעימות, לצד בר הופעות ותפריט אלכוהול שמציע אפשרויות משמחות, לכל שעה ביום, במחיר די שפוי. עם היוודע דבר סגירתו המצערת של המקום, עקב צו הריסה שהוצא לבניין, מהרו אנשי קבוצת R2M (האמונים בין היתר על בראסרי, קופי בר והוטל מונטיפיורי) להודיע על מיקום חלופי כמה עשרות מטרים משם בהרצל 16. על פניו,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו