הסודות הקולינריים שמסתתרים באזור התעשייה של אילת בשישי בצהריים

מהקונדיטוריה החדשה למצוא בה מאפים ריחניים, דרך העראייס היחיד בעיר, ועד פלטות מפנקות של גבינות ונקניקים לצד כוסות יין בצהריים. אז מי אמר שאין מה לאכול באילת?

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

מתן שופן

כותב מתכונים בגלריה שישי, בעל הבלוג "טוניס שולחן"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ