טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסודות הקולינריים שמסתתרים באזור התעשייה של אילת בשישי בצהריים

מהקונדיטוריה החדשה למצוא בה מאפים ריחניים, דרך העראייס היחיד בעיר, ועד פלטות מפנקות של גבינות ונקניקים לצד כוסות יין בצהריים. אז מי אמר שאין מה לאכול באילת?

2תגובות
חלה עם קציצות בפינצ'טו, אילת
מתן שופן

להתחיל כתבה שעוסקת באוכל בעיר הדרומית ביותר בארץ עם משפט כמו "ידוע שאילת מאותגרת קולינרית", זו אמירה שחוקה ואפילו מתנשאת של מי שאינו בקיא ממש בעניינים. בשנים האחרונות רואים יותר ויותר ניסיונות מקומיים ליצור קולינריה מעניינת, אולי לא בקנה מידה ארצי, אבל בהחלט פתרון ראוי למי שמגיע לנופש כאן ורוצה לחרוג מארוחת ערב או משקה במלון. ובכל זאת, קשה לומר שעיירת הנופש הישראלית, שהשנה התברכה גם בעלייה במספר תיירי החוץ הודות לנחיתות והמראות של חברות לואו קוסט בעובדה, מציעה חוויה גסטרונומית שלא ראיתם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#