הסודות הקולינריים שמסתתרים באזור התעשייה של אילת בשישי בצהריים

מהקונדיטוריה החדשה למצוא בה מאפים ריחניים, דרך העראייס היחיד בעיר, ועד פלטות מפנקות של גבינות ונקניקים לצד כוסות יין בצהריים. אז מי אמר שאין מה לאכול באילת?

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
מתן שופן

להתחיל כתבה שעוסקת באוכל בעיר הדרומית ביותר בארץ עם משפט כמו "ידוע שאילת מאותגרת קולינרית", זו אמירה שחוקה ואפילו מתנשאת של מי שאינו בקיא ממש בעניינים. בשנים האחרונות רואים יותר ויותר ניסיונות מקומיים ליצור קולינריה מעניינת, אולי לא בקנה מידה ארצי, אבל בהחלט פתרון ראוי למי שמגיע לנופש כאן ורוצה לחרוג מארוחת ערב או משקה במלון. ובכל זאת, קשה לומר שעיירת הנופש הישראלית, שהשנה התברכה גם בעלייה במספר תיירי החוץ הודות לנחיתות והמראות של חברות לואו קוסט בעובדה, מציעה חוויה גסטרונומית שלא ראיתם קודם. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ