שלושה בתי מאפה בקיבוצים בצפון שכדאי מאוד להכיר

מפטיסרי ומאפים צרפתיים קלאסיים בקיבוץ עברון, דרך מאפיית לחמי מחמצת בקיבוץ גשר הזיו ועד מאפייה וקונדיטוריית בוטיק בתוך חדר האוכל של קיבוץ ראש הנקרה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רוני קשמין
רוני קשמין

בשקט בשקט ולא לגמרי מתחת לאף קמו בצפון הארץ לא מעט בתי מאפה ופטיסרי קטנים, כאלה שרגלי העומדים מאחוריהם נטועות בקיבוץ אך עיניהם נשואות לחוץ לארץ, אם לסן פרנסיסקו, אגן הים התיכון או פריז. הנה שלושה מהם שכדאי להכיר מהפטיסרי הצרפתי הקלאסי בקיבוץ עברון, דרך מאפיית לחם טנא בקיבוץ גשר הזיו ועד מאפיית הבוטיק "תושה" שממוקמת בחדר האוכל של קיבוץ ראש הנקרה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ