בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שלושה בתי מאפה בקיבוצים בצפון שכדאי מאוד להכיר

מפטיסרי ומאפים צרפתיים קלאסיים בקיבוץ עברון, דרך מאפיית לחמי מחמצת בקיבוץ גשר הזיו ועד מאפייה וקונדיטוריית בוטיק בתוך חדר האוכל של קיבוץ ראש הנקרה

10תגובות
קינוח שוקולד בקורון פטיסרי
תומר מונטיליה

בשקט בשקט ולא לגמרי מתחת לאף קמו בצפון הארץ לא מעט בתי מאפה ופטיסרי קטנים, כאלה שרגלי העומדים מאחוריהם נטועות בקיבוץ אך עיניהם נשואות לחוץ לארץ, אם לסן פרנסיסקו, אגן הים התיכון או פריז. הנה שלושה מהם שכדאי להכיר – מהפטיסרי הצרפתי הקלאסי בקיבוץ עברון, דרך מאפיית לחם טנא בקיבוץ גשר הזיו ועד מאפיית הבוטיק "תושה" שממוקמת בחדר האוכל של קיבוץ ראש הנקרה. קורון פטיסרי: פטיסרי צרפתי קלאסי על קצה המזלג: בקיבוץ עברון השוכן ליד נהריה, נפתחה ממש לאחרונה "קורון פטיסרי". עטר כהן-טרונוא (שם המשפחה הצרפתי מגיע...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו