בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בשקט בשקט חיפה הפכה למעצמת סושי

סושי טוב אוכלים בתל אביב? לא ממש. מבול של סושיות חדשות יורד על חיפה והן מקצועניות, מסקרנות ומיוחדות. הנה חמש סושיות מומלצות בחיפה

23תגובות
סושי רוקו בחיפה
סיון רושיאנו

אחת ההשפעות התרבותיות המשמעותיות בילדותי היתה "אנצקלופדיה כרטא לאומות העולם". כילדה קטנה אהבתי ללמוד על כל מדינה ומדינה ולחלום על היום בו אגיע לכולן. כמובן שאחד הנושאים המעניינים והמרתקים היה האוכל. ביפן, כך נכתב שם, אוכלים סושי. בהסבר הנלווה סופר כי מדובר בדג נא מגולגל עם אורז ומתובל ברוטב סויה. לילות שלמים התהפכתי על יצועי בנסיון לדמיין מה יהיה טעמו של סושי זה. וכמה כמהתי לו. מיד אחרי הצבא התוודעתי בפעם הראשונה לסושי. זה היה כמובן בתל אביב, בסושי בר באזל. הטעם לא היה דומה לשום דבר שאכלתי בעבר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו