נעמה סובול

אחת ההשפעות התרבותיות המשמעותיות בילדותי היתה "אנצקלופדיה כרטא לאומות העולם". כילדה קטנה אהבתי ללמוד על כל מדינה ומדינה ולחלום על היום בו אגיע לכולן. כמובן שאחד הנושאים המעניינים והמרתקים היה האוכל. ביפן, כך נכתב שם, אוכלים סושי. בהסבר הנלווה סופר כי מדובר בדג נא מגולגל עם אורז ומתובל ברוטב סויה. לילות שלמים התהפכתי על יצועי בנסיון לדמיין מה יהיה טעמו של סושי זה. וכמה כמהתי לו.

נעמה סובול

נעמה סובול היא מדריכת סיורים קולינריים בחיפה ובעלת הבלוג תרבות אכילה ומתארחת במדור האוכל של "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ