בשקט בשקט חיפה הפכה למעצמת סושי

סושי טוב אוכלים בתל אביב? לא ממש. מבול של סושיות חדשות יורד על חיפה והן מקצועניות, מסקרנות ומיוחדות. הנה חמש סושיות מומלצות בחיפה

נעמה סובול
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
נעמה סובול

אחת ההשפעות התרבותיות המשמעותיות בילדותי היתה "אנצקלופדיה כרטא לאומות העולם". כילדה קטנה אהבתי ללמוד על כל מדינה ומדינה ולחלום על היום בו אגיע לכולן. כמובן שאחד הנושאים המעניינים והמרתקים היה האוכל. ביפן, כך נכתב שם, אוכלים סושי. בהסבר הנלווה סופר כי מדובר בדג נא מגולגל עם אורז ומתובל ברוטב סויה. לילות שלמים התהפכתי על יצועי בנסיון לדמיין מה יהיה טעמו של סושי זה. וכמה כמהתי לו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ