בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בלי ללמוד מסבתא: האופה האפרו-אמריקאי שמייצר את הרוגלך הטובים בניו יורק

אף אחד כבר לא מתרגש מפלאפל טוב בניו יורק, אבל "מאפיית לי לי" שמתמחה ברוגלך בלב ליבה של שכונת הארלם, מושכת אליה את חובבי האוכל מכל רחבי התפוח הגדול וזה סיפורה

12תגובות
אלווין לי סמולס עם מגש רוגעלך
צח יוקד

אם תשאלו את אלווין לי סמולס, Alvin Lee Smalls, הכל התחיל בשנות ה-40 וה-50 של המאה הקודמת, בבית בו גדל בעיר ג'ורג'טאון שבדרום קרוליינה. מרחק כמה בלוקים, כפי שהוא אומר בגאווה, מהבית בו גדל אביה של הגברת הראשונה עד לא מזמן, מישל אובמה. "היינו 11 ילדים וילדות במשפחה ותאמין לי, רק טוב יכול לצאת מזה", הוא אומר ומחייך בעייפות של מי שמארבע וחצי לפנות בוקר נמצא במטבח, אופה מגשים על גבי מגשים של רוגלך ועוגיות שוקולד צ'יפס. ממרום גילו, 76, כשסינר כרוך למותניו וגבו שפוף מעשרות שנים של עבודה, ברור לסמולס מה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו