בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה זה באמת אומר לאכול במסעדה הטובה בעולם?

חודשיים לפני שהוכרזה שוב כמסעדה הטובה בעולם, ביקר זוהר סוסנקו באוסטריה פרנצ'סקנה במודנה שבאיטליה. ארבע שעות של שיא רודף שיא ושף אחד שמנצח על הכל עם דמעות בעיניים. שגיא כהן, יכול להיות שלא הבנת?

21תגובות
אוסטריה פרנצ'סקנה
זוהר סוסנקו

החוויה באוסטריה פרנצ'סקנה (Osteria Francescana) של השף מאסימו בוטורה מתחילה הרבה לפני המנה הראשונה שמוגשת לשולחן (אגב, מקרון ברווז קטן ומפתיע). היא מתחילה לפני הכניסה המתעתעת למסעדה שנדמת כגלריה לאמנות מודרנית, לפני שבעה מלצרים איטלקים בחליפות טוקסידו שמלווים לשולחן המבודד באחד משלושת החללים של המסעדה. היא מתחילה לפני הצלצול בפעמון הדלת שליד השלט המוזהב הקטן בכניסה למסעדה, היא מתחילה לפני ההליכה למסעדה דרך הסמטאות של המרכז העתיק של מודנה, בין בניינים ורודים וכתומים על אבנים שהונחו שם לפני מאות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו