מה זה באמת אומר לאכול במסעדה הטובה בעולם?

חודשיים לפני שהוכרזה שוב כמסעדה הטובה בעולם, ביקר זוהר סוסנקו באוסטריה פרנצ'סקנה במודנה שבאיטליה. ארבע שעות של שיא רודף שיא ושף אחד שמנצח על הכל עם דמעות בעיניים. שגיא כהן, יכול להיות שלא הבנת?

זוהר סוסנקו
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
זוהר סוסנקו

החוויה באוסטריה פרנצ'סקנה (Osteria Francescana) של השף מאסימו בוטורה מתחילה הרבה לפני המנה הראשונה שמוגשת לשולחן (אגב, מקרון ברווז קטן ומפתיע). היא מתחילה לפני הכניסה המתעתעת למסעדה שנדמת כגלריה לאמנות מודרנית, לפני שבעה מלצרים איטלקים בחליפות טוקסידו שמלווים לשולחן המבודד באחד משלושת החללים של המסעדה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ