בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ממכר כקראק

קראק פאי: מה הסיפור של העוגה הממכרת בעולם?

איך הפכה העוגה הפשוטה שבשמה המקורי מתוארת כ"סתם פאי" ללהיט רשת היסטרי שכבש את שנת 2018 בסערה?

11תגובות
קראק פאי באובן קובן
רוני קשמין

"קראק פאי", אותו פאי דביק שחרך את הרשתות השנה, הוא שחזור ולידה מחדש של עוגה ותיקה מאוד שנקראה "Just Pie" ומקורה לא מאוד ברור. יש שטוענים כי מוצאה הוא ככל הנראה באנגליה, אחרים מייחסים אותו דווקא לדרום ארצות הברית. שמו, Just Pie, ניתן לו כפי שניתן לנחש, בזכות או בגנות פשטותו. להבדיל משלל סוגי פאי עונתיים כפאי דלעת חורפי, פאי פקאן או פאי תותים, Just Pie, כשמו כן הוא – רק פאי, ללא תוספות או קישוטים, מבוסס על חומרי הגלם הבסיסיים ביותר שהיו זמינים אי שם במזווה של כל אדם, בדרום ארצות הברית: סוכר, חלב,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו