ליבי שפרלינג

מטיילים בחול המועד ומחפשים מה לאכול?  גם אנחנו. תמיד. נסיעות ארוכות צפונה מפגישות אותנו עם גילויים חדשים-ישנים כל הזמן. האוצרות הקולינריים שמשמחים ומפתיעים כל פעם מחדש, בין אם מדובר במסעדה של ממש או רק חנות שמאפשרת ליקוט של צידה לדרך.

לאחרונה מצאנו מסעדה רומנית נהדרת עם טעם של פעם, משתלה שבתוכה חנות ירקות שתענג כל חובב אוכל על כביש 4 ממש, קייטרינג בוטיק של אוכל מוכן לסוף שבוע, מסעדה ים תיכונית באמצע מדבר קולינרי שומם ששמו כביש החוף, בר מעושנים חיפאי שמציע מעל 30 ברזי בירה וראמן מהטובים בארץ שנמצא במיקום מפתיע.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ