בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יש חיים מחוץ לתל אביב: תשע המלצות קולינריות בדרך לצפון

המסעדה המפתיעה על כביש החוף, הביסטרו הכמעט סודי בהוד השרון, מסעדה רומנית בטעם של פעם והראמן הכי טוב בארץ נמצא במקום מאוד לא צפוי: תשע המלצות לעולים צפונה בסוכות

12תגובות
פארו - מנה מהמסעדה האיטלקית שכביש החוף
אנטולי מיכאלו

מטיילים בחול המועד ומחפשים מה לאכול?  גם אנחנו. תמיד. נסיעות ארוכות צפונה מפגישות אותנו עם גילויים חדשים-ישנים כל הזמן. האוצרות הקולינריים שמשמחים ומפתיעים כל פעם מחדש, בין אם מדובר במסעדה של ממש או רק חנות שמאפשרת ליקוט של צידה לדרך. לאחרונה מצאנו מסעדה רומנית נהדרת עם טעם של פעם, משתלה שבתוכה חנות ירקות שתענג כל חובב אוכל על כביש 4 ממש, קייטרינג בוטיק של אוכל מוכן לסוף שבוע, מסעדה ים תיכונית באמצע מדבר קולינרי שומם ששמו כביש החוף, בר מעושנים חיפאי שמציע מעל 30 ברזי בירה וראמן מהטובים בארץ...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו