בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יש אוכל רחוב נפלא בבאר שבע והגיע הזמן שתכירו אותו

לא רק שווארמה, חומוס ופלאפל: באר שבע מציעה אוכל רחוב מגוון ומפתיע, נדיב ועשיר. השף סהר רפאל יצא לסיבוב מקומי וגילה ארבע תחנות חובה

2תגובות
הבאגט של אורי
סהר רפאל

מהו אוכל רחוב? אתחיל ואומר שההגדרה החמקמקה הזאת לא מאוד מובנת לי. הרי כל אחד יכול לפרש את זה לכיוונו. בעבורי, את הכל אפשר לאכול בעמידה ברחוב, על הדרך. אך מה עם הסביחיות והחומוסיות? האם ניתן להכלילן תחת אותה הכותרת? עם השאלות האלה יצאתי לדרך. המשימה: למצוא את אוכל הרחוב המיוד של עירי, באר שבע. כבר עם היציאה לדרך הבנתי שאפשר לחפש שווארמיות וברגע אחד היה הדף מתמלא בהמלצות, כי לכל אחד בבאר שבע יש את השווארמה האהובה עליו, שהוא לא יחליף לעולם. אותו סיפור עם הפלאפל. גם המקרה של החומוסיות התגלה כבעייתי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו