מאמץ או מנפץ?

טעמנו את הסנדוויץ' שהתל אביביים הכי מרגיזים אוהבים לאהוב

"הסנדוויץ' של איציק ורותי" הוא שילוב בין כל מה שמעצבן בהתלהבות של פודי'ז ובין כל מה שהכי מוצדק בהתלהבות שלהם

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
איתן לשם

במסגרת המדור "מנפץ או מאמץ" אנחנו מבקרים את המסעדות, הדוכנים והמנות שהפכו למיתולוגיים ובוחנים האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם נותר במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם: הסנדוויץ' של איציק ורותי בשינקין.

ב-2016 אירע דבר שישנה את ההיסטוריה האנושית לעולמים. גדול יותר מבחירתו של טראמפ, חשוב יותר מפרישתו של קובי בריאנט – מדריך מישלן העניק כוכב ראשון אי פעם לדוכן אוכל רחוב. "Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle" הוא השם הכי ארוך לדוכן הכי קטן בסינגפור, שהפך לסמל לשינוי הגדול בעולם האוכל. לא רק ההמונים החלו לסגוד ולפקוד את דוכני אוכל הרחוב, אלא גם השפים הכי בכירים והמדריכים הכי נחשבים. כולם רוצים להיות פשוטים כמו אוכל רחוב, עם טוויסט. הם תמיד רוצים טוויסט, אבל אוכל הרחוב החל לקבל את כוכבי המישלן שלו בדיוק בגלל מה שאין לו – טוויסט. האם המהפכה כה שהחלה לפני שלוש שנים יכולה להגיע גם לישראל, בצורת כוכב מישלן היסטורי?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ