מאמץ או מנפץ?

זה הקבב הכי טוב בארץ. אם רק נשכיל להבין שאין בכלל דבר כזה

ליד תחנת דלק (כמובן) אי שם ביהוד מגישים כבר 60 שנה קבב שהוא בכלל קציצה. מעבר לכך שהוא טעים, קליל ואוורירי, הוא גם מעורר שאלה תיאולוגית אודות הזרמים השונים בדת הקבבאים

איתן לשם
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
איתן לשם

במסגרת המדור "מנפץ או מאמץ" אנחנו מבקרים את המסעדות, בתי האוכל, הדוכנים והמנות שהפכו למיתולוגיים ובוחנים האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם נותר במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם: קבב ב"פונדק אקספרס" ביהוד.

הדבר הנורא ביותר עבור חובבי הבשרים מתגשם כאן, בפונדק אקספרס – מעין מבנה שלא ברור ממש איך לא הרסו אותו עדיין, בין תחנת דלק למרכז קניות עצום ביהוד. כבר 60 שנים שמגישים פה קבב, אבל לא עוד קבב. בקבב הזה יש לחם. ואנשים מגיעים. הם באים בגלל המחיר (28 שקלים לפיתה), הם באים בזכות המנה הלא מורכבת – קבבים, חומוס-טחינה, עגבנייה, בצל (אפשר גם מהאש), סה טו. הם באים כבר עשרות שנים גם בגלל השמועות, אבל הם בעיקר באים לפה, להיכן שפרברי העיר הגדולה הופכים למושבים רחבי ידיים, מפני שמדובר בקבב הכי טוב בארץ.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ