מאמץ או מנפץ? |

המלבי הצנוע מיפו הוא כל מה שצריך לחזרה שפויה לחיים

בסך הכל חלב, סוכר וקורנפלור, אבל כל כך מרענן ומקומי שקשה להבין איך המלבי לא הפך לשליט העליון של הקינוחים. ביקור ב"מלבי דג'אני" ביפו, נטול גינוני בוטנים או קוקוס, הופך את התהייה לחמורה, אך גם טעימה הרבה יותר

איתן לשם - צרובה
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם - צרובה
איתן לשם

במסגרת המדור "מאמץ או מנפץ" אנחנו מבקרים את המסעדות, בתי האוכל, הדוכנים, המוצרים והמנות שהפכו למיתולוגיים ובוחנים האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם עדיין במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם: מלבי דג'אני.

אומרים שצריך לחזור לשגרה, אז נדמה שהמדינה נכנסה לשביזות מוצ"ש קולקטיבית. הרי לא פחות כואבת מההשכמה המוקדמת של יום ראשון, היא ההירדמות המוקדמת והמאולצת של שבת בערב. כדי להתמודד עם אחת התחושות הקשות שהאדם יכול לחוות, מיד אחרי פיצוח זרת הרגל בפינת ארון, אפשר לעשות שלושה דברים: להדחיק ולהתפוצץ מזעם על עובר אורח חף מפשע, לחבק את הבאסה משל הייתה דובי פרוותי או פשוט לאכול מלבי. האפשרות השלישית, במיוחד עם בוא הקיץ עלינו לטובה, היא הקלה, השפויה, הזולה והטעימה ביותר להעברת את הדיכאון הנלווה לחזרה לשגרה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ