מאמץ או מנפץ? |

גם אחרי 20 שנה זו מסעדת דרכים נהדרת

ב"אלבאבור" התרגלו הישראלים ליהנות ולקטר. מהטעם ועל המחיר, אבל אחרי ארוחה אמיתית ומלאה במבנה האבן שעל כביש 65, מתחילים להבין את הפוטנציאל הגלום בארץ בה אנו חיים

איתן לשם - צרובה
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם - צרובה
איתן לשם

במסגרת המדור "מאמץ או מנפץ" אנחנו מבקרים את המסעדות, בתי האוכל, הדוכנים, המוצרים והמנות שהפכו למיתולוגיים ובוחנים האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם עדיין במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם: "אלבאבור" באום אל פאחם.

אם הטבע מתעורר אבל כולם בסגר ולא יכולים לראות אותו – האם הוא התעורר באמת? השאלה הזו ריחפה מעל לאביב הישראלי, אולי החודשיים הנעימים והמושלמים לטייל בהם בשנה. אבל אי אפשר לבכות על טיול שנמנע, והנה נפתחו להם גם המסעדות על מנת להשלים את חוויית הטיול. הרי מהו טיול ללא זאטוטים צווחים, המורגעים אך ורק דרך הבטן? ומהי מסעדת ה"על הדרך" המיתולוגית יותר מ"אלבאבור" שבאום אל פאחם?

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ