אייספלד: הכירו את קונדיטוריית הגלידה הסביבתית הראשונה והמעולה בישראל

אין כאן כפיות חד פעמיות, אין טעמים מתועשים כמו קינדר או קרם עוגיות אבל מה – יש פה גלידה נפלאה, מהטובות בארץ, שמכינים במקום גם את כל המרכיבים שנכנסים אליה. והיא אפילו מתחשבת בסביבה ובקהילה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

במרכז מסחרי שקט בפרדס חנה, בין "המזווה" של הנקניקים למעדניית הגבינות שליד, התמקמה בחודש שעבר "אייספלד", גלידרייה ("קונדיטוריית גלידה", מתעקשים בעליה) ואחות קטנה לגלידת "אייססלון" (הנפלאה) בחיפה. בחירת המיקום, במרכז מסחרי אבל רחוק מהמרכז, היא לא מנהג זר לבעליה, אדוה ושיאון ליאני אליהם הצטרפה הפעם גם נועם מוסקל. למעשה, גם ב"אייססלון" בחיפה, בני הזוג הונחו כנראה על ידי חזון, כשפתחו את הגלידרייה הרחק משאון העיר, במרכז מסחרי שמפהקים בו בנקל, איפשהו בשכונת סביוני דניה. רק בדיעבד, התברר כי הם פתחו גלידרייה שתתעלה על המיקום שלה, וששווה לעלות אליה ברגל מכל מוקד אחר בארץ, מחיפה וגם מחוצה לה.

תגיות קשורות:

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות