מאמץ או מנפץ? |

זאת לא הפיצה, זה הבצק המושלם שלה שהופך אותה לקסם על ים כנרת

"פיצה פרסקה" שבקיבוץ מסדה זכתה להרבה כתרים במהלך שבע שנות פעילותה. למרות ההצהרות על "הפיצה הכי טובה בארץ", יש כאן נדבך אחר שקוטף את הבכורה – הבצק. עם הצליאקים הסליחה

איתן לשם - צרובה
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם - צרובה
איתן לשם

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ