מצפון לדרום: המאפיות המומלצות בארץ

הטמינו את המצות בארון, החמץ חוזר (בשעה טובה) והוא טעים מתמיד. לכבוד היום שאחרי, צאו עמנו למסע בין המאפיות הכי טובות בארץ

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
חלת קרואסון של בר לחם: איך לא חשבו על זה קודם?צילום: רותם מימון

אנחנו אוהבים לחם. עם כל הכבוד לפריחתן של דיאטות נטולות גלוטן וטרנדים בריאותנים כאלה ואחרים - עם ישראל אוהב מאפים. לא מאמינים? ראו את הפריחה המסתמנת בעולם האוכל בשנים האחרונות: בכל רחבי הארץ צצות להן מאפיות וקונדיטוריות קטנות ומיוחדות. השנה האחרונה אולי מסמנת זאת יותר מכל: יכול להיות שלאנשים אין כוח יותר לצאת למסעדות שף כבדות רושם ומחיר, אך ללחמי מחמצת מעולים ומאוד לא זולים שאוכלים בבית, דווקא נותרה להם החיבה. ואם צריך לצאת בהכרזות פומפוזיות כבר על ההתחלה, נגיד שמהפכת שנות ה-90 שחולל כאן ארז קומרובסקי בכל הנוגע ללחם, נוכחת בחיינו עד עצם הרגע הזה, כשאפשר למצוא אפילו בסופר המשפחתי לחמי שאור ושיפון, לחמים מקמח מלא או מכוסמין, בריושים ושאר מאפים שהיו בעבר נחלתם של חובבי אוכל אנינים בלבד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ