המנות המטוגנות הטעימות בארץ

בוריק ופריקסה, שניצל ובננות מטוגנות, פלאפל והרבה מאוד צ'יפס: לביבות וסופגניות, פנו את הדרך למנות המטוגנות המושחתות באמת. הכינו את הקרדיולוג

רוני קשמין ורותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עולם הולך ונעלם: פריקסה אצל אליצילום: רותם מימון

חג החנוכה הוא בשביל רבים הוא חג האור, חג החורף וחג הנסים. בשבילנו, אם בזיקה לנס פך השמן ואם בזיקה לפחמימות, סוכרים ושומנים – הוא מסמל בעיקר את שלושת הקילוגרמים הנוספים, ותודה ללביבות ולסופגניות. הפעם, החלטנו להתחכם ולהילחם באחרונות. איך? דרך מנות מטוגנות שונות. כי כן, חנוכה הוא גם חג המסמל אי ספירת קלוריות. קבלו אותן: מצעד המנות המטוגנות המומלצות. מהפלאפל היומיומי, דרך השניצל החגיגי ועד הארטישוק הרומאי. הכינו את הקרדיולוג.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ