המקומות הסודיים של ואדי ניסנאס

ואדי ניסנאס הוא הרבה יותר מאשר בית האוכל של נדימה או פלאפל הזקנים. נעמה סובול, חיפאית גאה, יצאה לתור אחר הפינות הסודיות והטעימות בוואדי שכדאי להכיר

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סמירה וסנא
נעמה סובול
נעמה סובול

כשמטיילים או מתכננים לאכול בוואדי ניסנאס, עולים במחשבות לרוב אותם השמות: בית האוכל של נדימה, השווארמה של אמיל, קפה הוואדי, מאפיית פלפלה ואיך אפשר בלי תחנה שתכריע סופית בתחרות המיתולוגית בין פלאפל הזקנים ופלאפל מישל. סביר להניח שאלו השמות שמיד יקפצו לראש כשמדברים על וואדי ניסנאס. ובצדק. מרבית המקומות הרוויחו בזכות את מקומם בהיסטוריה הקולינרית החיפאית, אך הבעיה מתחילה שכשמגיעים אל הוואדי - אוטומטית הולכים אליהם ומפספסים את השאר.

נעמה סובול

נעמה סובול היא מדריכת סיורים קולינריים בחיפה ובעלת הבלוג תרבות אכילה ומתארחת במדור האוכל של "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ