20 הקרואסונים הטובים והמיוחדים בארץ - מסעדות מומלצות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

20 הקרואסונים הטובים והמיוחדים בארץ

לכתבה
עושים קסמים מבצק של קרואסון. מילק בייקרי רותם מימון

עם אבץ או עם שוקולד, ממולא באסאדו או בביצה עלומה, כמאפה בוקר או מנה עיקרית בערב: הקרואסונים בארץ עלו כיתה ובה בעת מתרחקים מהמסורת הצרפתית הנוקשה. הנה כמה מהמיטב שאפשר למצוא בארץ

39תגובות

אופה חכם אמר פעם שהקרואסון הוא בן אצילי ומכובד של שתי משפחות מאפים: מהצד האחד, משפחת מאפי השמרים ומהצד השני משפחת מאפי העלים. מכיוון שהאצילות מחייבת, גבול הטעות כאן הוא אפסי. אי אפשר לשחק עם ייצור הקרואסון יותר מדי ואת התוצאה הסופית אי אפשר לקשט בקרמים. פישלת? הקרואסון שלך ייראה כך. אז איך תדעו שהקרואסון שבידכם הוא טוב ולא סתם עוד מוצר תעשייתי? השתמשו בחושים. ריח – ריח חמאה עדין ונעים. מראה – נפוח ושזוף, אבל לא מבריק. כמובן צריך לראות את קיפול העלים, בעיקר בקצה. חצו את הקרואסון לשניים - יש הרבה בועות גדולות בקרואסון? סימן מעולה לתו תקן איכותי. מגע – הקרואסון השמנמן חייב להיות קליל ביותר....

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות