${m.global.stripData.hideElement}

 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יום העצמאות 2018: איפה לקנות בשר לעל האש?

קצביות שמעשנות את הבשר במקום, מעדניות שיגלו לכם נתחים שלא הכרתם וכאלה שפשוט ימכרו לכם בשר - הרשימה הכי חשובה שלכם ליום העצמאות

תגובות
קרניבורים היכונו! בשר של דרום אמריקה
עפר ויזל

זיקוקים בשמי ישראל, איומי ספריי קצף ברחובות, לוק מלחי בכחול לבן ולהבות אש מרקדות לתנועות הנפנוף. יום העצמאות הוא אמנם יום חגיגות למולדת האהובה אבל בתכל'ס, וכמו בכל חג בישראל, הדגש הוא על מה שנכנס לבטן. ה"על האש" המסורתי ביום העצמאות הוא מעבר לארוחה מושחתת באוויר הפתוח - הוא הזדמנות להפגין כישורי גריל-מן מעולים באווירת יום הולדת ואיכות הבשר תקבע את טיב החגיגות. כדי שתוכלו לחגוג כפי שמגיע למדינה (ולכם) ריכזנו עבורכם את רשימת האטליזים הכי מרגשים שישדרגו את ה-BBQ הסטנדרטי שלכם ואת רמות ה-B-12 בדם. סדרו פחמים, הדליקו גפרורים ויאללה לנפנף.   

» יום העצמאות 2018 - לכל האירועים
» מסיבות יום העצמאות ברחבי הארץ
» הופעות יום העצמאות: כל במות הבידור
» על האש: כל המתכונים ליום העצמאות
» מה עושים עם הילדים ביום העצמאות?

תל אביב

מרקטו

מעבר להיצע בשרים מטורף, במרקטו תמצאו את כל השדרוגים שיהפכו את ה-BBQ האישי שלכם למקור קנאה בקרבת שכניכם הממנגלים. לצד נתחי בקר שגדלו בצפון, טלאים מעמק יזרעאל ובשר לבן איכותי, תמצאו במרקטו רטבים כמו מחית טנדורי הודית שתלך מעולה עם עופות, או רוטב חריף אש מפלפל פירי פירי לאמיצים בלבד. מי ששומר כוחות למרתון הנפנופים ישמח לגלות שלמרקטו יש חנות אינטרנטית לא פחות מרגשת, בה תוכלו לבחור בקפידה את הנתחים המיועדים לחגיגת יום ההולדת. שירות המשלוחים של המקום יסגור את הפינה לקרניבורים העצלנים שבכם.  

מחירים לק"ג: פריים ריב טרי 179 שקלים, טיבון טלה 165 שקלים, צלעות טלה מקוצבות 179 שקלים לק"ג, בייבי ריבס לבן 99 שקלים, קבב נענע וצנוברים 79 שקלים ל-12 יחידות, צ'וריסוס לבן 75 שקלים, ומבצע מיוחד ליום העצמאות: נתח קצבים ב-119 שקלים לקילו.

מרקטו - אהרון בקר 8 / בזל 30 / וקינג ג'ורג' 77 תל אביב. לא כשר

כל מה שצריך למנגל מושלם. מרקטו
Mercato Online

פופ-אפ של HOOK

HOOK - מותג השרקוטרי של קבוצת דה לוקס, השיק בפסח האחרון חנות פופ-אפ זמנית ברחוב דיזנגוף 113 בתל אביב.  הפופ-אפ, (שפתוח בימים אלה ויפעל עד ה-18 באפריל) מציע מבחר עשיר במיוחד של בשרים איכותיים שיסדרו לכם את המנגל הקרוב, במיוחד אם אתם מאלה שחייבים להעלות על האש נתחים קצת אחרים מההיצע הקבוע. לצד הבשרים ניתן לרכוש במקום גם רטבים, קרשי עץ בעבודת יד, גחלים ועצי הדר למעשנה. החנות פתוחה לקהל הרחב בין השעות 10:00-21:00.

מחירים: קבב טלה עטוף בבייקון טלה (49 שקלים ל-500 גרם); רצועות פאלדה מעושנות (45 שקלים ל-500 גרם); נקניקיות בוטיק (החל מ-36 שקלים ל-400 גרם); וצלעות בקר אחוריות מעושנות ( 15 שקלים ל-100 גרם).

פופ-אפ HOOK - דיזנגוף 113 (פעיל עד ה-18 באפריל). לא כשר.

כשרוצים להפתיע את החברים למנגל. הבשרים של הוק
אנטולי מיכאלו

מיטמרקט

המיטמרקט בשוק הכרמל הוא גן עדן לקרניבורים שרודפים אחר ריגושים בדמות אומצה. השף ירון קסטנבוים לוקח את התשוקה לבשר צעד אחד קדימה ומפגיש אתכם עם נתחים מיוחדים ואיכותיים שגם חובבי הבשר המושבעים לא יכירו. אם נתחים כמו דנבר קאט, ספידר ו-סקרט זרים לכם, אוצו רוצו אל המיטמרקט בשוק הכרמל לקבל חינוך ראוי! ה"על האש" הבנאלי לא ישוב עוד. כמובן שאתם חייבים גם עצירה במסעדת המקום M25 שבסמוך לקצבייה כי מי יכול להתאפק אחרי מפגש בשר כה מסקרן.

מחירים לק"ג: פורטרהאוס 115 שקלים, סקרט (נתח קצבים) 135 שקלים, אנטריקוט 200 שקלים.

מיטמרקט - יום טוב 3, תל אביב. לא כשר.

איכות עם נגיעה של שף. מיטמרקט
ירון ברנר

אטליז לאטי

אטליז לאטי הוותיק ממוקם בשוק התקווה האותנטי וזה המקום שכל השכונה קונה בו בשר. האטליז שאחראי גם על המותג "מעדני הטלה" מספק בשר טרי, איכותי עם שירות חם ואדיב ומבחר בשרים משובב לב. כל זה עם הריחות, הצבעים והשמחה שכה מאפיינת את שוק התקווה.

מחירים לק"ג: קבב 50 שקלים, פרגיות 60 שקלים, אנטריקוט 130 שקלים, שקדי עגל 160 שקלים, נתח קצבים 130 שקלים, צלעות כבש 150 שקלים.

אטליז לאטי - שוק התקווה, האצ"ל 22, תל אביב. כשר.

מרינדו  

אי שם בצפון הארץ, סצנות המערב הפרוע של ווסטוורלד הן לא פנטזיית תסריטאים, אלא אורח החיים האמיתי של הקאובויים הישראלים מבית מרינדו. כבר 14 שנה מתמחים במרינדו בגידול בקר בשטחי רמת הגולן ומספקים בשר מקומי ועסיסי למבחר מסעדות וחובבי בשר מורעבים. את הבשר של מרינדו ניתן למצוא במבחר לוקיישנים בארץ ובחלקם תוכלו לשבת גם לארוחה טעימה עם נתחים שתבחרו הישר מהקצבייה. לכבוד יום העצמאות תמצאו נתחים מיוחדים במהדורה מוגבלת כמו סטייק פרגית מקסיקני (79 שקלים לק"ג), ודנוור קאט (139 שקלים לק"ג). בקיצור, עוד סיבה בשביל דולורס לקפוץ לשופינג בעיירה.

מחירים לק"ג: נתח קצבים 139 שקלים, צ'וריסוס 89 שקלים, סינטה 175 שקלים, צלעות טלה 169 שקלים.

מרינדו - קיבוץ עין גב / אוסישקין 56, ויצמן 6 רמת השרון / מתחם G יקנעם / שרונה מרקט תל אביב לא כשר.

היישר מהחווה. מרינדו
רון שלף

ידע הבשרים

ידע הבשרים הוא אטליז הידוע בנתחים מעולים תוצרת הארץ, אך יותר מהכל מוכר בשל מקצועיותו של רפי אהרונוביץ', הבעלים ושף מאסטר בבשר. אהרונוביץ' יסייע לכם לבחור את הנתח המושלם עבור יום העצמאות ויצייד אתכם בהנחיות מדויקות כיצד לייצר פיסת גן עדן על הגריל. אתם רק צריכים להגיע.

מחירים לק"ג: קבב בתיבול בלקני עם בצל מאודה, פלפל אנגלי וקינמון 99 שקלים,  סינטה לבן ללא עצם  90 שקלים, קבב רומני 99 שקלים, נקניקיות חזיר/עוף/עגל 65-88 שקלים.

ידע הבשרים - טאגור 38, תל אביב. לא כשר.

המקדש הקטן של רפי אהרונוביץ'
דודו בכר

מרכז

איוו

איוו הוא הפנינה ירושלמית לבשר שמחברת בין מעדנייה עמוסה בכל טוב יחד עם אטליז מלא בנתחים מרגשים שלא תרצו לעזוב. לאיוו קהל מעריצים בירושלים ומחוץ לה וזאת בזכות הטיפול המקצועי בנתחי הבשר, המבחר הגדול והאיכותי ותהליך יישון הבשר המוקפד שעוברים הנתחים. לאיוו גם דיינר המבורגרים מושחתים במיוחד שמחייב קפיצה לאלה שמבקרים בבירה.  

מחירים לק"ג: המבורגר איוו 20 שקלים (ליחידה), פורטרהאוס 229 שקלים, סינטה עגלות ביישון ייחודי 199 שקלים, צ'וריסוס / מרגז 99 שקלים, קבב טלה ב-89 שקלים לחבילה.

איוו - שמאי 7, ירושלים / נמל תל אביב 9, תל אביב. לא כשר.

מומחיות ירושלמית. נתח של איוו
מילי- קודו דיזיין

אטליז לגזיאל

האטליז הכשר של דוד לגזיאל פועל כמעט 50 שנה והוא מוקד עלייה לרגל לחובבי בשר. הנתחים של המקום מפורסמים בקבוצות קרניבוריות אדוקות ובין קהל המעריצים תוכלו למצוא את השף מאיר אדוני שאת הבשר הכי מובחר במסעדותיו מזמין מלגזיאל. המומחיות של הקצבייה היא נתחי הטלה שמקבלים כאן זרקור מיוחד, אך צוות המקום ישמח לעזור לכם עם כל שאלה ובקשה. חובבי נקניקיות איכותיות וטובות ישמחו לגלות כאן מבחר מעניין בייצור עצמי של הלגזיאלים.

מחירים לק"ג: טלה 140 שקלים, אנטריקוט 190 שקלים , פרגיות 80 שקלים, מגוון נקניקיות בייצור עצמי כולל מרגז וצ'יפוטלי (70 שקלים לק"ג), קבב 80 שקלים.

לגזיאל - עוזיאל 83 רמת גן. נחשון 28 בפתח תקוה. כשר.

מו ומו רחובות

במבנה עתיק ומרשים בעיר רחובות שוכן לו אטליז מו ומו. ניסיון משפחתי והתמחות של 30 שנה בבשר גורמים אפילו לתל אביבים חשדניים לצאת מהבלוק ולפתוח ווייז. לצד האטליז המסקרן בו מוצגים נתחי בשרים עסיסים שוכנת מסעדת המקום הכה מדוברת. ארוחה במסעדה תגרום לכם לצאת מיד לסיבוב שופינג באטליז הסמוך וקפיצה לאטליז תגמר בארוחה לא מתוכננת אך כה נחוצה במסעדה.

מחירים לק"ג: סקיירט סטייק (נתח קצבים דק) 88 שקלים, ראמפ סטייק 138 שקלים, צלעות טלה 220 שקלים, אנטריקוט על העצם 220 שקלים, פילה עגל 280 שקלים.

מו ומו - הרצל 177, רחובות. לא כשר.

מומחיות שעוברת במשפחה. נתח של מו ומו
רון סטולוביץ

דרום אמריקה

יש קונצנזוס אחד בתחום הבשר: הנתחים הכי טובים מגיעים מיבשת דרום אמריקה. גרינגוס שביקרו בארגנטינה לנצח ינצרו את הרגע בו טעמו לראשונה בשר דרום אמריקאי אמיתי עם דמעת געגוע בזווית העין. בקצביית "דרום אמריקה" שנוסדה על ידי מגדל בקר ארגנטינאי אסלי תמצאו את אותם זיכרונות אבודים. הבשרים בדרום אמריקה מיובאים הישר מהיבשת הלטינית ומיושנים בהתאם לשיטות המסורתיות. בין מוצרים כמו המבורגסה, סלסיצ'טה ונתחי אסדו משוגעים תמצאו גם גרילים דרום אמריקאים, סירי פויקה וכמובן צ'ימיצ'ורי.

מחירים לק"ג: אנטריקוט 144 שקלים, אנטרניה (נתח דק וארוך סמוך לנתח קצבים) 125 שקלים, צוריסוס 62 שקלים, אסאדו ללא עצם 88 שקלים, בריסקט 39 שקלים.

דרום אמריקה - אזור תעשייה טרוגוזין בית דגן / כלבו קיבוץ מגל / כלבו עין חרוד מאוחד / החי"ל 56 מושב נטעים / צומת שילת. כשר.

מיושן ואותנטי. בשר של דרום אמריקה
עפר ויזל

אלן טלמור

אלן טלמור גואל את הנקניקיות מהמוניטין המפוקפק שלהן ועושה כבוד למלאכת השרקוטרי הכה נדירה בארץ. טלמור, שכבר שנים מייצר נקניקיות עסיסיות וטעימות, הפך לשם נרדף לאיכות ואם יצא לכם לטעום נקניקייה שהיא לא פחות ממאסטר פיס כנראה שהוא האחראי לכך. אז אם בא לכם להפתיע עם שיחוק חדש למנגל תנסו את נקניקיית הבקר בתוספת פיקורינו או נקניקייה חריפה עם שאטה וחוואייג' תימני.
מלבד מבחר נאה של נקניקיות תוכלו למצוא אצלו נתחי בשר מצוינים, המבורגרים וקבבים. הזמנות ניתן לבצע באתר האינטרנט לאזור תל אביב והמרכז או לאסוף מהמפעל בראשון לציון.

מחירים לק"ג: 65-70 שקלים לכל סוגי הנקניקיות.

אלן טלמור - מפעל פלוטיצקי 10, ראשון לציון. יש לתאם הגעה מראש. לא כשר.

צפון

לימוזין

באווירה הפסטורלית של עמק יזרעאל שוכנת לימוזין, שמשלבת אטליז בשרים מקומי ואיכותי עם מסעדה קרניבורית במיוחד. הנתחים בלימוזין מיושנים באוויר הפתוח, מקבלים טיפול מסור מצוות הקצבים ונבדקים בעונג רב טרם מכירתם בחנות. מלבד קבב הטלה המפורסם של המקום, תמצאו שם גם מגוון נתחי בקר, עוף וטלה במחירים נוחים ומפתים. במקרה והמבחר הגדול מבלבל אתכם, תוכלו להרהר על עתיד הגריל מול הנוף הנשקף ממסעדת המקום.

מחירים לק"ג: טיבון 150 שקלים, פיקניה 95 שקלים, קבב טלה/עגל 62 שקלים, נקניקיות עגל פיקנטיות 62 שקלים.

לימוזין - חורש האלונים 1, רמת ישי - 58. לא כשר.

חומרי גלם שמקבלים טיפול מסור. לימוזין
באדיבות לימוזין
*#