טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

החמישייה הפותחת: הסטייקים הכי טובים בתל אביב

הסטייק של מיט בר שמתבוסס בחמאה, הסטייק הכשר של Meatos מבשר ארגנטינאי עסיסי, סטייק שמיימי של אנג'י וסטייק בבאגט של איתן אווזים

תגובות

אחת השאלות הנשנות בפורומים של ביקורת מסעדות היא איפה אפשר לאכול סטייק טוב. על פיצה סתמית או כריך חלש עוד אפשר לסלוח, על סטייק מאכזב קשה למחול. אותם 100 שקלים פלוס מינוס שמשלמים על נתח הבקר, מעוררים ציפייה לעסקה טובה ומשתלמת שתספק גם חוויה. כשהסטייק הוא טוב אפשר להתפייט רבות בתיאור רחש הצלייה וצבע המיצים, אך השלם הוא יותר מסך חלקיו ומכאן הכתרים שנקשרים למסעדות בשרים טובות. להלן חמש אופציות מובילות לסטייקים מומלצים.לעוד מסעדות מומלצות במדורי החמישייה הפותחת

הכשרה – MEATOS

בבאגט – הקצב מקום לא גדול ולא מעוצב, שבמשך ששת חודשי קיומו הספיק לצבור לעצמו גאוות יחידה וקהל אוהדים בזכות איכות בלתי מתפשרת. הבעלים איתן אווזים מגדל את הבקר ברמת הגולן. יוסי הקצב אחראי ליישון, לפירוק ולטיפול בנתחים ברמה של ספא יוקרתי. יוסי מצהיר שהסטייק שלו הוא הטוב בארץ ומוכן להתחרות עם כל טוען לכתר.המנה: עלי אנטרקוט בבאגט שנאפה במקום כל חצי שעה (בפסח יוחלף בלאפה מקמח מצה). 150 גרם אנטרקוט בנתחים דקים מתובלים במלח אטלנטי ובפלפל בלבד, כי כשהבשר טוב לא צריך יותר שום דבר. הכי טעים עם חרדל, עגבנייה ופרוסות בצל, אך מומלץ לנסות את ממרח זיתי הקלמטה המיוחד של יוסי. טעים-טעים ולא יקר. מחיר:  45 שקליםהקצב - קרליבך 39 תל אביב המקום החדש של איתן אווזים מתבסס. באגט עם סטייק בקצב (צילום: שרון בן דוד)

*#