${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

החמישיה הפותחת: הסלטים הכי טובים בתל אביב

סלט אביבי עם עלים וסלק, סלט יצירתי של רושפלד, סלט תאילנדי, סלט נועז של אבי קונפורטי ואיך אפשר בלי סלט הקיסר של הקופי בר. ספיישל אביב רענן

תגובות

אי אפשר שלא לחבב את האביב. השמיים בהירים וצלולים, רמת הסרוטונין עולה ואופטימיות זהירה מסתמנת. יחד עם חיק הטבע מתעוררים לחיים הירקות והפירות, בפרט ירקות השורש. בתחילת החורף הם היו כמושים וצמוקים ועכשיו הם נראים מלאי חיים. לסלט ערבי קצוץ דק דק עם שמן ולימון אין הרבה מתחרים, אך בתל אביב כמו בתל אביב אוהבים לצאת מהמסגרת ופותחים את המושג לפרשנויות רחבות – החל מירקות נטו דרך סלטים קלאסיים ועד לחיבורים עם חומרי גלם מעולמות אחרים. בכל שעה משעות היום, באביב ולא רק בו.לעוד מסעדות מומלצות במדורי החמשייה הפותחת

סלט קיסר – קופי בר הקופי בר האהוב שנפתח ב-1994, הפך לשם נרדף לביסטרו עם אוכל טוב ברמה אחידה. רבות מהמנות של המקום הפכו למיתולוגיות והקהל בהתאמה, הוא איכותי, נאמן  ויודע להעריך. המטבח צרפתי בסיסי מוקפד ולא מתחכם, בלי ניצוצות אך גם בלי אכזבות. מסעדה שכל מנה בה צולפת אינו עניין של מה בכך.המנה: לבבות חסה, פרמז'ן, פילטים של אנשובי וקרוטונים. לכאורה שיא הפשטות, בפועל קלאסיקה מפס ייצור מדויק. עלים מהחלק הפנימי של החסה פריכים, רעננים ומלאי מיץ, ברוטב קטיפתי על בסיס חרדל ואנשובי ושבבי פרמז'ן משובח מעל. הקרוטונים גדולים, פריכים ומתפוררים. הם לא חובה לסופרי קלוריות – ממילא החסה והרוטב הם העיקר. מנה מוצדקת על אף המחיר ולמרות שזו בסך הכל חסה.מחיר: 42 שקלים.קופי בר -  יד חרוצים 13, תל אביבפריך, רענן ועסיסי. סלט קיסר בקופי בר (צילום: שרון בן דוד)

*#