החמישיה הפותחת: המנות החריפות הטובות בתל אביב

הפלפלים הקיץ חריפים מתמיד וכיוון שאנחנו במילא מזיעים זו הזדמנות טובה לבחור בין חציל מרקש בג'מילה, אנצ'ילדס רוחס במסקל, מו פאד תואה בבית תאילנדי, ספגטיני שרימפס וסרטנים בפופינה וחריימה בורי של דויד ויוסף

רותם מימון, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רותם מימון, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ