החמישיה הפותחת: הנודלס הטובים בתל אביב

פאד סיו בהאנוי, אטריות שעועית ופפאיה ירוקה בדה באן, פאד קי מאו סן שנהיי בבית תאילנדי, בון צ'ה במסעדת 44, וצ'ה קה לה וונג בצפרה. מאחורי השמות המוזרים האלה מסתתרות מנות הנודלס הטובות בתל אביב, ומחוצה לה

רותם מימון, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רותם מימון, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ