בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איפה אוכלים ליד פסטיבל הסרטים? 15 המלצות במרכז הכרמל

חיפה זה לא רק רחוב הנמל, השוק הטורקי והעיר התחתית. חיפה זה גם הר הכרמל וציר מוריה שפעם, תאמינו או לא, היו מוקד חיי הלילה והאוכל של העיר. לגזור ולשמור: המקומות המומלצים במרכז הכרמל

19תגובות
עטאיף טבעוני של אום כולתום מונחים על צלחת כחולה עם סירופ סוכר ודובדבנים
איתיאל ציון

פסטיבל הסרטים השנתי בחיפה שמתקיים בכל חג סוכות, הוא הזדמנות נדירה לראות את האזור הזה שוקק חיים ומלא בתיירות חוץ ופנים. עניין קבוע הוא לבדוק לפני או אחרי איזו הקרנה חגיגית - איפה לאכול בסביבה, כי עם כל הכבוד שיש לנו לבייגלה חם, זה חמוד לנשנוש באמצע סרט, אבל לחיפה יש הרבה יותר מזה להציע. הרבה, הרבה יותר.

לכבוד הפסטיבל החגיגי ליקטנו את מקומות האוכל שרק החיפאים האמיתיים יושבים בהם. לא את אלו שמתפרסמים חדשות לבקרים בתקשורת הארצית, אלא הפאבים, המזללות ובתי הקפה שבהם נוהגים שוכני הכרמל להעביר את הבוקר, לעשות אתנחתא באמצע היום ולסגור את הלילה. לכם רק נותר לבחור מהרשימה והחופשה בחו"ל תתחיל מיד:

אוכל רחוב

מלכת הטאבון

עסק משפחתי קטן וחדש שנפתח לפני בקושי חודשיים-שלושה לא רחוק ממרכז חורב. מלכת הטאבון מביאה לחיפה את האוכל הדרוזי הטעים וגם את המחירים הנמוכים והמתאימים לכל כיס. מדובר במאפייה קטנה עם חצר אחורית כיפית לישיבה, כשמוקד העניינים הוא כמובן הטאבון הגדול שניצב לו בגאון מאחורי הדלפק. התפריט כאן מציע מחמר, פטאייר, מנאקיש, סמבוסק וגם עלי גפן, עלי כרוב ממולאים, שולבטו ומנזלה. אנחנו אהבנו במיוחד את סמבוסק התרד שנעשה במקום מבושל ומתובל עם בצל, סומק ושאר תבלינים. חשוב לציין שכל המאפים עשויים מבצק קמח מלא והם אווריריים וקלילים, כך שלא תרגישו כובד בבטן. תוך זמן קצר מהקמת המקום החל להיווצר גרעין חזק של לקוחות קבועים וחוזרים. אנחנו מזהים כאן מוסד בהתהוות.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 30 דקות הליכה, באוטובוס/רכב 10-15 דקות נסיעה.

מלכת הטאבון, חורב 16, חיפה

סביח פלאפל אייל

סביח פלאפל אייל
אייל מנחם

הסביח הכי בולט כיום בחיפה (שבאופן כללי היא עיר יחסית חשוכת סביח, למרבה הצער) הוא המקום של אייל מנחם. הבוטקה הקטנה החלה לפעול בתחילת שנות ה-2000 כסניף הכרמליסטי של 'פלאפל הזקנים' עטור הפרסים והמיתולוגיה שבוואדי ניסנאס, אבל כעבור כמה שנים נמכר העסק לאייל מנחם ומאז עובד בתצורה הנוכחית. אז מה אוכלים כאן? יש סביח, יש פלאפל ויש מנה משולבת של סביח ופלאפל. הדגש כאן הוא כמובן על הטריות, על טיב החצילים וצורת ההגשה מסורתית. לא המציאו את הגלגל, אבל עושים אותו טעים ממש. במשך כל השנים שומרים פה על הרמה והקבועים נשבעים ששווה לצלוח את התור הארוך, שנמצא פה באופן קבוע שישה ימים בשבוע.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 12-13 דקות הליכה, באוטובוס/רכב 6-8 דקות נסיעה.

סביח פלאפל אייל, מוריה 58, חיפה

סנדוויץ' סבתא

לא רחוק מדוכן הסביח-פלאפל פועלת סנדוויצ'יית סבתא. קשה לתל אביבים להאמין אבל סנדוויץ' סבתא הוא למעשה חיפאי במקור. מי שפתח את המקום הוא אייל וקארט, הבעלים של הבר-מסעדה 'צפרירים' שנמצא בסמוך לסנדוויצ'יה השכונתית והחביבה הזו. הרעיון היה לעשות הומאז' לשני סנדוויצ'אים מדופלמים ביותר מחיפה - סנדוויץ' ברכה שממוקם מעל ואדי ניסנאס וסנדוויץ' ויקטור שפועל שנים ליד בסיס חיל הים בבת גלים - והוא הצליח. התפריט כאן לא יותר מדי מתחכם, אלא מספק את הסחורה אבל על הצד הטוב ביותר. יש כאן בחירה בין לחמנייה טרייה לבין לחם שיפון ומבחר מילויים: מסלט ביצים דרך גבינות למיניהן וכלה בדגים (סלמון, טונה) ובשרים חמים וקרים. יש גם כריכי קומבו שמשלבים בין ביצים לבשר, גבינות לדגים ועוד. הישיבה נעימה והשירות נעים. 

הסנדוויצ'ים של סבתא בחיפה
אייל וקארט

המרחק מפסטיבל הסרטים: 12-13 דקות הליכה, באוטובוס/רכב 6-8 דקות נסיעה.

סנדוויץ' סבתא, צפרירים 2, חיפה

פלאפל הנשיא

קשה למצוא חיפאי (בטח מי שבשנות ה-40 לחייו ומטה) שזוכר את אזור הכרמל ואחוזה ללא פלאפל הנשיא, שבדרכו השקטה והצנועה נעשה חלק אינטגראלי מהנוף המקומי. אמנם מגישים כאן פלאפל וסביח, מצוינים לסוגם אגב, אבל אל תטעו לחשוב שמדובר בעוד פלאפלייה אחת מני רבות וטובות שאפשר למצוא בחיפה. עם שלל סלטים ורטבים מגוונים ויוצאי דופן, כמו למשל רוטב מיוחד לסביח (שהוא ממכר והכנתו נשמרת בסוד מסיבות ברורות), יש כאן גם רוטב צימיצ'ורי, רוטב פסטו, רוטב פלפלים קלויים, טחינות מכל מיני סוגים ועוד. לכל נמנעי הפיתות למיניהם, אפשר לקבל את המנות גם בצלחת. חוץ מזה, תמיד אפשר להתענג פה על לימונדה טבעית וצ'יפס הולנדי משובח. סניפים נוספים יש גם ליד מרכז חורב (כמעט צמוד למלכת הטאבון) ובקרית מוצקין.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 2 דקות הליכה (סניף מרכז הכרמל).

המרחק מפסטיבל הסרטים: 30 דקות הליכה, באוטובוס/רכב 10-15 דקות נסיעה. (סניף חורב).

פלאפל הנשיא, סניף מרכז הכרמל: שד' הנשיא 135; סניף חורב: חורב 16, חיפה

חומוס ברדיצ'ב

הסנונית הראשונה של הרשת הקטנה שממש בקרוב מתחדשת בסניף שלישי, נווה שאנני, נולדה גם היא במרכז הכרמל. בניגוד למה שאולי אתם חושבים כרגע - החומוס הזה הוא לא חסידי או קשור לאוקראינה באיזשהי צורה. ברדיצ'ב הוא פשוט שם המשפחה של אלעד, הבעלים.

חומוס ברדיצ'ב
באדיבות המקום

הקונספט כאן הוא פשוט: חומוס ואוכל טעים. מעבר לחומוס (וגם לסביח די מוצלח), תמצאו פה סלטים משתנים ותפריט מיוחדים שהם לבדם התירוץ להגיע למקום. בימי ראשון ושני סלט קינואה בסגנון גרוזיני מעולה, בימי שלישי ורביעי קציצות דג בורי מנצחות ובימי חמישי ושישי קוסקוס מצוין. בימי חמישי ושישי תמצאו פה קיגל ירושלמי נדיר שכדאי להצטייד בו לארוחות השבת. ואם כבר להצטייד, חלק ניכר מהתפריט אפשר לארוז בטייק אווי ולקחת לאיזה פיקניק באזור.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 4 דקות הליכה.

חומוס ברדיצ'ב, ווג'ווד 1 חיפה

קונדיטוריות ובתי קפה

קפה סילבה

המקום הזה נראה לכאורה כמו עוד בית קפה שגרתי עם ארוחות בוקר בנאליות, עסקיות צהריים גנריות, קפה ומאפה ועוגות בוויטרינה, אבל ברגע שמתיישבים ומזמינים מגלים אוכל וקינוחים ברמת ביצוע מצטיינת וסגנון בלתי מתפשר. בין המומלצים במקום: בבייקון וגבינה ממלאים כיכר לחם ממש כמו פעם, פסטה קרבונרה, ניוקי סלק וכמובן העוגות תוצרת המקום שהן מעולות. שעות הפתיחה נדיבות והקפה נפתח כבר ב-06:30 (!) אז אם השכמתם קום תוכלו לפתוח את הבוקר בצורה הטעימה ביותר. הכי כיף: לבוא בשבת מ- 08:00 ולהתענג על הקרואסונים הממולאים המושחתים (כלל הקינוחים פה מושחתים לא פחות).

המרחק מפסטיבל הסרטים: 24 דקות הליכה, 9-11 דקות באוטובוס/רכב.

קפה סילבה, שדרות מוריה 120, חיפה 

שתיים סוכר

הפינה הקטנה הזו תכף חוגגת 20 שנה ואיכשהו מצליחה תמיד להישאר רלוונטית וצעירה. מדובר בקפה שכונתי קטן וחסר יומרות. אין כאן מנות שף מדהימות וגם לא אווירה טרנדית. בסך הכל גומחה קטנה בקיר עם צוות מסור שמספק את הצורך הבסיסי של כל אדם באשר הוא - לשתות קפה ולאכול משהו בסביבה ידידותית. ובכל זאת, יש כאן קסם שלא עובר במילים - צריך פשוט להגיע ולחוות.      

את תערובות הקפה הם מכינים פה בעצמם ומבחר הבירות לא מבייש אף בית קפה, ולא רק שכונתי. התפריט הוא בסיסי וכולל ארוחות בוקר בהרכבה עצמית, מרקים בחורף, כריכים, סלטים, מתוקים וזהו. הכל מוכן במקום וטעים, גם אם בלתי מתוחכם, כמו בבית.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 7 דקות הליכה, 4-5 דקות באוטובוס או ברכב. 

שתיים סוכר, קדימה 1, חיפה

קפה בריסל

קפה בריסל הוא שחיתות לשמה. זה ללא ספק אחד מבתי הקפה המצוינים בחיפה, ובעיקר אם בדיוק בחרתם לשבור את הדיאטה שלכם בזמן הפסטיבל. המקום מתמחה בקרפים מתוקים ומלוחים (ובלתי כשרים בעליל). אם מד השחיתות לא מפחיד אתכם, אפנה את תשומת ליבכם אל מחלקת הוופלים הבלגיים המתוקים (וגם המלוחים) שנעשים במקום מרגע ההזמנה. מעבר לזה גם העוגות בתפריט טובות להפתיע, עד כדי כך שתתהו מדוע המקום החמוד הזה נשאר כך מתחת לרדאר. למי של מד הסוכרים והשינקן יותר מדי בשבילו, תמצאו בתפריט גם מנות יותר סולידיות כמו פסטות, סלטים וטוסטים. אם תרצו לכפר על החטאים תמיד תוכלו לקחת שייק בריאות כזה או אחר. המקום שוכן בפינת חמד ירוקה ונמצא ממש קרוב לפסטיבל, כך שאין לכם תירוץ לא להגיע לכאן.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 4 דקות הליכה.

קפה בריסל, מוריה 13, חיפה

קונדיטוריה טיבי

עוגות -קונדיטוריית טיבי
רמי שלוש

בית הקפה הזה הוא הצצה לעולם הישן, המרכז אירופאי משהו, שהיה נפוץ בחיפה של פעם ונעלם ברבות השנים. יש במקום שפע עוגות בסגנון אוסטרו-הונגרי שלא היו מביישות שום קפה בווינה או בבודפשט והוא נותר עדיין מוקד הפרלמנט השכונתי, מאז שנת 1983. אם  המילים"זאכרטורט" ו"קרמשניט" נוגעות אצלכם בלב (ובבטן), זה מקום שאתם חייבים לעצמכם. זו הנקודה הצפונית ביותר מכל מקומות האוכל בכתבה, מה שהופך אותה לקרובה במיוחד למוזיאון טיקוטין, המקרין חלק נכבד מסרטי הפסטיבל. שווה מאוד להגיע ביום שישי בשעות הבוקר ולו רק בשביל לראות את מיטב השמנא והסלתא של האליטה היקית-אשכנזית המתגוררת בכרמל.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 20 דקות הליכה, 3-4 דקות באוטובוס/רכב.

המרחק מקולנוע טיקוטין: 9 דקות הליכה, 3 דקות באוטובוס/רכב.

קונדיטוריה טיבי, הנשיא 35, חיפה

פאבים וברים

המכולת

המכולת זה הבר הכי לא כרמליסטי שיש. וליתר דיוק, מדובר בבר שכונתי שצמוד לקפה שתיים סוכר (אותם בעלים) עם אווירה קלילה כמו ענן, גראנג'יות סוחפת וריח של נעורים משל חיפה היא שלוחה מקומית של סיאטל. אז נכון שצפוף וקטן פה ורועש עד מאוד, אבל לפעמים כל מה שבא בסופו של דבר זה להוריד עוד כוס קאווה או צ'ייסר טקילה או פשוט עוד בירה, לשיר בקול רם את אחד מהשירים שמתנגנים ברקע ולא לחשוב על מחר. למרחיקי לכת יש כאן גם מבחר נאה של ויסקי ותפריט האוכל צנוע אבל טעים ומתאים לכולם. למי שממש רעב, לכו על הפיצה של המקום - זה אולי איטליה, אבל זה מתאים בדיוק לבירה.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 7 דקות הליכה, 4-5 דקות באוטובוס/רכב.

המכולת, קדימה 1, חיפה

בר יין סוידאן
רמי שלוש

בר היין של אנדרי סוידאן

כשמגיעים לבר הזה יש תמיד תחושה שבעצם הלכתם לאיבוד ומצאתם את עצמכם באחד הרחובות הצדדיים הקטנים שיוצאים ממרכז ברצלונה, רומא או פריז. המקום הקטן הזה שדווקא נמצא על ציר תנועה די גדול מזמין לחוויה שכולה יין, אוכל מעולה באופן מפתיע, מוזיקה נעימה ואם תרצו לשבת על הבר, גם שיחה מעניינת עם אנדרי, הבעלים ואחד מאנשי היין הבולטים בארץ. מלבד היינות שנבחרים כאן בקפידה יש גם מגוון ליקרים, קוניאקים משובחים ושאר משמחי לבב. התפריט מצומצם אך מוקפד מאוד ואנחנו יכולים להמליץ על הסלט הירוק עם פירות העונה, גבינה מיושנת היטב, מעדן חבושים ורוטב פסטו-פיסטוק אלוהי. שווה גם ללכת על הקיש לוריין ומוס השוקולד. ממש ממול נמצא מוזיאון טיקוטין שמציג חלק מסרטי הפסטיבל ויהיה נפלא לשלב את הסרט עם בילוי מעודן שכזה.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 2 דקות הליכה.

המרחק ממוזיאון טיקוטין: 10 דקות הליכה, 2-3 דקות נסיעה באוטובוס/רכב.

בר היין של אנדרי סוידאן, שדרות הנשיא 98, חיפה

ביר גארדן חיפה
נעמה סובול

מסעדות

חיפה ביר גארדן

אוכל גרמני מודרני בדרך כלל לא מיוצג בארץ. מהבחינה הזאת, ביר גארדן הוא היוצא מן הכלל. המקום מציע מבחר מפתה של מאכלים גרמנים נהדרים. אם לא אכלתם את הברלין שחיתות, נקניקיית בשר לבן ממולאת בגבינה, עשיתם עוול לעצמכם. למי שיותר רעב, יש מנות עיקריות כמו שווינהקסה (רגל חזיר מעושנת) ולמי שמעדיף פחמימות על חלבונים - יש מספר פיצות מצוינות שנאפות במקום. את כל האוכל הלא ים תיכוני הזה, מורידים כמובן עם בירת חיטה (weissbier), ראויה עד מאוד. לחובבי הצ'יפס נגלה שזה בא בגדלים של חצי ליטר וליטר, אבל אנחנו ממליצים על קרטופל (תפו"א) אפוי, כדי לשמור על הצביון הגרמני של הארוחה.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 22 דקות הליכה, 6-8 דקות באוטובוס/רכב.

חיפה ביר גארדן, מוריה 105, חיפה

מנה של מסעדת אום כולתום
יח"צ

אום כולתום

אום כולתום היא מסעדה טבעונית בסגנון ערבי לא מסורתי, שפתחה שלוחה בשנה האחרונה בתל אביב. למטבח המקומי יש המון מה להציע לטבעונים ואום כולתום מצליחה להוכיח את זה, כמו גם להציע מנות יותר מסורתיות נהדרות. האם אתם יותר בכיוון של חומוס עם פול או שאולי דווקא תעדיפו מסאחן חם מהטאבון? אולי בא לכם "סיבוב ביוון" עם קונפי שום ומיני תופינים? תשאירו מקום לכנאפה המצוינת וגם לאצבעות השוקולד המריר שמגיעות עם רוטב פירות יער. המקום קטן וביתי, אז כדאי להזמין מקום מראש.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 12 דקות הליכה, 6-7 דקות נסיעה באוטובוס/רכב.

אום כולתום, מוריה 60, חיפה 

נתח סשר וכוס יין אדום בבלאק אנגוס
עלאא זעאתרה

בלאק אנגוס

אם אתם חובבי בשר ונמאס לכם משיפודיות או ממסעדות בשרים עם שטנץ קבוע, כדאי להכיר את המסעדה שלא רק תעשה לכם בית ספר מבחינת הטיפול המדויק בנתחים, אלא גם תכיר לכם דרכים חדשות, טעימות ומענגות איך לצרוך את האדום-אדום הזה. אנחנו ממליצים לא לוותר על המנות הראשונות ואם אתם אוהבים שילוב של בשר עם מתוק, לקחת את הפטה כבד ואת כבד האווז על וופל בלגי. לאלו שפחות מתחברים לז'אנר אנחנו ממליצים על הקרפצ'יו ועל שקדי העגל. בגזרת העיקריות הפורטהאוס הוא המנה המנצחת. בנוסף לאוכל המצוין גם העיצוב והאווירה יקחו אתכם הרחק מאוד מסטקיית חצות.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 7 דקות הליכה, 4-5 דקות נסיעה באוטובוס/רכב.

בלאק אנגוס, מוריה 29, חיפה

גיאורגיה

מנה ממסעדת גיאורגיה
באדיבות המקום

נניח שנמאס לכם מכל הז'אנרים שחוזרים על עצמם - בשרים, איטלקי, אסייתי, מטבח שף. אז בדיוק בשבילכם מצאנו את המסעדה הזו. גיאורגיה היא מסעדה גרוזינית שמספקת את כל מה שמצפים לו ממסעדה גיאורגית, כולל המוזיקה, התפאורה ועיצוב המקום. תוסיפו על זה את מלצרים לבושים בבגדים המסורתיים וכמובן את האוכל שכאמור הוא גולת הכותרת. בחיפה לא תמצאו הרבה הזדמנויות לאכול אוכל גיאורגי, אבל זה לא נותן שום הנחה למקום שמגוון המנות שלו הוא מסחרר ועשוי היטב. ממאפים כמו חצ'אפורי, חינקאלי ועוד, דרך מנות קלילות כמו בדריג'אני ודולמה ומנות עיקריות כמו צ'אכאפולי, עופיון טבקה, אוג'אחורי שרק שמם האקזוטי גורם לבלוטות הרוק לפעול. ואם זה לא מספיק, המלצרים ינגנו וישירו לכם וגם ילבישו אתכם בכובעי פרווה מסורתיים ויצלמו אתכם להעצמת החוויה.

המרחק מפסטיבל הסרטים: 7 דקות הליכה, 2-4 דקות נסיעה באוטובוס/רכב.

גיאורגיה, יפה נוף 99, חיפה

כדאי להכיר גם:

אמנם הכתבה הזו סוקרת מקומות שידועים לחיפאיים בלבד בתור מוסדות קולינריים אבל היא לא תהיה שלמה ללא כמה בתי אוכל מפורסמים שמגדירים את החיפאיות באשר היא. 

סינטה בר, ששון הבר וסינטה אקספרס – הקבוצה הזו היא תו התקן המקומי. אם תרצו - סוג של ה- R2M החיפאי שזה אומר מקצוענות שבאה לידי ביטוי באוכל מלוטש ושירות מעולה. הסינטה בר מתמחה בבשרים והיא גרסת מרכז הכרמל למי שמחפש קצת יותר פיין דיינינג, ואילו ששון הבר מיועד יותר לבליינים שאוהבים לחגוג עם אלכוהול ואוכל טעים בצד. הסינטה אקספרס כשמו כן הוא - שירות המשלוחים של ההמבורגר בין הטובים בעיר. 

רותם מימון

הבראון – הסניף המקורי של הפאב שהגיח לכמה שנים לתל אביב. כאן יש אוכל פאבים קלאסי, שולחנות וכסאות עץ כבדים ואווירת אולד סקול. 

הדיוק – גסטרו פאב אירי משודרג ויציב שפועל בשקט בשקט כבר שנים ארוכות והאוכל בו טעים, גם אם לא חדשני. התפריט מציע לא מעט מנות שהולכות היטב עם בירות, ויסקי מיושנים ושאר כוהלים, כמו כריך קורנביף, סטייק סנדוויץ', קורדון בלו ופילה לבן בביקון. עכשיו רק צריך שירד גשם בחיפה. 

בורקס העגלה – אחד הסניפים המיתולוגיים של המוסד החיפאי הזה. בלייני העיר התאספו בעבר בשעה ארבע בבוקר למאנצ'יז הקבוע: בורקס גבינה ותרד עם ביצה קשה. גם בימינו הוא שוקק חיים ותעבורה. 

לחם גל – המאפייה-מעדנייה הזו כבר מזמן לא ידועה רק בלחם המצוין והפרודוקטים ברמה בינלאומית שנמכרים אצלה (גבינות, דגים כבושים, נקניקים ושאר ירקות) אלא גם כאופציה ראויה לארוחות בוקר טובות שמוגשות בחצר הקטנה הצמודה. 

טאטאמי – מיני רשת טאטאמי בגלגולה הנוכחי שלה מהווה אי יציב לאוהבי הסושי והאוכל האסייתי ותמיד כיף לשבת שם על פאד תאי או קארי לא רעים בכלל וכמובן מבחר הסושי המסחרר שעשוי בקפידה. 

הקונדיטוריה של גל - חיפה
רותם מימון

קונדיטוריית גל – הפטיסרי הראשון בחיפה שהביא את בשורת המאפים הצרפתיים האהובים. גל שעבד בעבר בקונדיטורית קסטלר האגדית, פתח את הקונדיטוריה שלו בדיוק במיקום הזה כשקסטלר סגרו. הוא הכיר לחיפאים את הקרואסונים המלוחים והמתוקים בשלל מילויים לא שגרתיים ואת מאפי העלים המושחתים. לא לוותר על הגביניות.

סנדוויץ' בר – מוסד שקיים קרוב לשלושים שנה ולא נס ליחו. המקום פועל 24/7 בכל יום פרט ליום כיפור ומנפק סנדוויצ'ים טעימים לכל מטרה שהיא. עדיין אפשר להזמין הקרמה עם גבינה תוצרת חוץ. לא לפספס – סנדוויץ' חזה אווז או סנדוויץ' גבינות וביצה קשה.  

_

נעמה סובול היא בעלת הבלוג החיפאי תרבות אכילה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו