מאמץ או מנפץ? |

תמיד שנאתי קוסקוס, אבל מצאתי אחד שניצח אותי (או: תבוסת אשכנז)

"בכור את שושי" מגישים קוסקוס כבר 50 שנה ומצליחים לשמור על מעמדו גם עבור אנשים שהגיעו אל המאכל הזה טעונים בכעס רב שנים. הגרגירים הצחורים, המרק המנחם, הטבחה האוהבת ורוטב החריימה הערמומי - כולם מתאחדים לכדי פאר אי שם בפרדס כץ

איתן לשם
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
איתן לשם
איתן לשם

במסגרת המדור "מנפץ או מאמץ" אנחנו מבקרים את המסעדות, בתי האוכל, הדוכנים והמנות שהפכו למיתולוגיים ובוחנים האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם נותר במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם: קוסקוס ב"בכור את שושי" בפרדס כץ.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ