בית המקדש לחזיר שמעניק נוקאאוט למי שמזלזל במטבח האשכנזי

במעיין הבירה מגישים את האוכל המושמץ ביותר בתרבות האוכל שלנו, ועושים זאת עם שמחת חיים, אלכוהול ובעיקר הנתח ההוא שהיה חסר לנו כל כך הרבה שנים. עכשיו אפשר להתחיל לעצב את הנראטיב הקולינרי מחדש

איתן לשם
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
איתן לשם
איתן לשם

במסגרת המדור "מנפץ או מאמץ" אנחנו מבקרים את המסעדות, בתי האוכל, הדוכנים והמנות שהפכו למיתולוגיים ובוחנים האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם עדיין במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם: "מעיין הבירה" בחיפה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ