מאמץ או מנפץ? |

המלבי הצנוע מיפו הוא כל מה שצריך לחזרה שפויה לחיים

בסך הכל חלב, סוכר וקורנפלור, אבל כל כך מרענן ומקומי שקשה להבין איך המלבי לא הפך לשליט העליון של הקינוחים. ביקור ב"מלבי דג'אני" ביפו, נטול גינוני בוטנים או קוקוס, הופך את התהייה לחמורה, אך גם טעימה הרבה יותר

איתן לשם
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
איתן לשם
איתן לשם

במסגרת המדור "מאמץ או מנפץ" אנחנו מבקרים את המסעדות, בתי האוכל, הדוכנים, המוצרים והמנות שהפכו למיתולוגיים ובוחנים האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם עדיין במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם: מלבי דג'אני.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ