35 מקומות לאכול בהם סושי מומלץ

עם גבינת שמנת או עם טחינה, בסנדוויץ' או מפורק בצלחת ואפילו טבעוני. לצד השניצל, החומוס והפלאפל נדמה שהסושי זכאי למקום של כבוד בין מסעדות ארצנו. לכבוד יום הסושי הבינלאומי שחל היום הנה המקומות המצטיינים בתחום:

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סושי
ישראל היא מעצמת סושי קטנה
המצטיינים בתחומם: יאקימונוצילום: תומר אפלבאום
לקח להם זמן להתאפס ולהוריד מחירים, דיינינגסצילום: אנטולי מיכאלו
קלאסיקה. הסושי של אונמיצילום: תומר אפלבאום
יש מי שאוהבים ויש מי שלא מבינים מה הקטע. הסושי של מוןצילום: רותם מימון
קומבינציית סשימי ב- TYOצילום: תומר אפלבאום
מוגזם, צבעוני, מושחת ויוצא דופן, הסושי של סוהוצילום: איציק בראל
עשתה את זה לפני כולם, הסושי המפורק של אקיקוצילום: רותם מימון
שילובים על שילובים שונים. פו סושיצילום: רותם מימון
כשרה ולוהטת, מינאטו בהרצליהצילום: באדיבות המקום
גם ביפן עצמה חלה מערביזציה, אוקינאווהצילום: אפיק גבאי
סשימי סלמון בטמפורה של קמפאיצילום: מישל
תאי צ'ין בטבעון, הסושי הכי טוב בעמק יזרעאלצילום: אגמדיה
לא מנסה להתחבב על הקהל הרחב - אויאמה בפתח תקווהצילום: אלמוג דביר
הכי טוב בנתניה, מוג'וצילום: בן יוסטר
בין קליפורניה ליפן, אסיה מוניקה בהוד השרוןצילום: באדיבות המקום
לא לפסוח על הבאן והסושי, דלי אסיאתיצילום: גיל גוטקין
טבעוני ומפתיע, טופו אןצילום: רוני קשמין
החדש והלוהט, סושי טמארי במסעדת יא-פאןצילום: יפית שמחה
מהרולים הטובים בירושלים, JLMצילום: אסף קרלה
מגש הסושי של אלבקורצילום: רוני קשמין
הסנונית הצעירה בגל הסושי בחיפה, רוקוצילום: סיון רושיאנו
לא רק דגים נאים, ראמן ב"טנקה"צילום: רוני קשמין

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ