למה אין לנו יותר גספצ'ו בחום הזה?

רגע לפני שמתחילים להספיד את הקיץ, עצרנו לתהות על סוגיה חשובה – למה מרק קר כה נדיר במחוזותינו? שאלנו את מיטב שפי ארצנו ואולי לא חזרנו עם תשובה אחת ברורה, אבל כן מצאנו כמה מקומות שמגישים מרק קר ונהדר

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קונסומה עגבניות במסעדת "מונא"
קונסומה עגבניות, מונאצילום: אמיל סלמן
רוני קשמין
רוני קשמין
גספצ'ו עגבניות שרי צהובות עם שמן צ'ילי וגבינת פטה, קלארוצילום: אנטולי מיכאלו
גספצ'ו דה פרדיס, מרק קר עשוי עגבניות, מלפפונים ופלפלונים ירוקים מתוקים, מיץ סלרי ושמן זית, אל גאטו אזולצילום: אנטולי מיכאלו
סלמורחו ומוס פרמזן, קפה נורדוי צילום: אנטולי מיכאלו
מרק נקטרינה קר ומעליו סביצ'ה דג ים, בתפריט הקודם של אריא. כל התפריט הישן, שהתבסס על חומרי גלם יוקרתיים הנעטפים בטכניקת בישול אירופאיות, כבר לא צילום: גל זהבי
יאשי צ'וקה, מרק ראמן קר, מן טן טן צילום: אנטולי מיכאלו
גספצ'ו שקדים ומלפפון עם בסלמי לבן, קינואה, קרם פרש, גבינה כחולה, קלמרי כבושים ואפונה קונפי, מסעדת פופינהצילום: אורלי סגל
סשימי אינטיאס וזרעי עגבניות בגספצ'ו מלפפונים, יפו תל אביבצילום: מוטי מילרוד
גספצ'יו עגבניות צהובות והבנרו, בית קנדינוףצילום: שרית גופן
קונסומה עגבניות, מונאצילום: אמיל סלמן
סלמורחו, אחיו המעודן של הגספצ'וצילום: Lucas Zitri
מרק אבטיח קר עם תפוח עץ וטרטר מוסר, כפרה צילום: יוסי נחמן
משמאל לימין בכיוון השעון: בורשט, מרק חצילים, גספצ'ו אבטיח ומרק תירס קרצילום: תומר אפלבאום
רוני קשמין

רוני קשמין

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ