טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נשנוש הפתיחה, כבר מרמת הקרקר, מסמל את הכיוון

האם הארוחה במסעדה היקרה בירושלים שווה את הכסף?

מסעדת לה רג'נס במלון קינג דיוויד נחשבת לאחת המסעדות המובילות בארץ בתחום המזון הכשר העילי, עם תג מחיר לצדו. אבל האם הארוחה שם שווה 380 שקל לאדם, לפני יין ושירות?

שווארמה

מיקרוקוסמוס קולינרי: סיור טעימות ברובע היהודי בירושלים

מבקבוקי ערק מכל רחבי המזרח התיכון ועד גלידרייה כשרה למהדרין: סיבוב בין שער יפו לרובע היהודי מוביל למסקנות עגומות על האוכל באחד האזורים התיירותיים בירושלים

סוסו אנד סאנס

למה כל האנשים האלה עומדים בתור ל"סוסו אנד סאנס"

מסעדות ישראליות מתקשות בדרך כלל להתאים אווירה לאוכל. ב"סוסו אנד סאנס" של השף עומר מילר הלקוח קובע גם את האווירה וגם מה הוא יאכל. זה כנראה מה שגורם לאנשים לחכות לא מעט זמן לקציצת בשר טחון