בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "דוד ויוסף": המוסיף גורע

ביחס למנעד המנות השגור, “דוד ויוסף” עדיין ממוקמת קרוב לפסגה, אבל חלל המסעדה הצר שנוסף למשכן החדש שלה יוצר חוויית אכילה ביזארית. ויקרה מדי: חציל שרוף ב-54 שקל?

31תגובות

מסעדות לא צריכות להילחם במה שהן. "דוד ויוסף" החלה את דרכה כטאפאס בר עם אוכל שיצאו לו מוניטין מצוינים וסביבת אכילה שיצאו לה מוניטין מצוינים קצת פחות. בצעד מתבקש, ומבורך, המסעדה עקרה למשכן חדש ומרווח. אבל במקום לקחת את מה שעבד ולהעניק לו תפאורה הולמת, הצעד הזה נוצל גם להרחבה קונצפטואלית. מעכשיו, "דוד ויוסף" היא לא רק מסעדת טאפאס עם בר, היא גם מסעדה כהלכתה, עם שולחנות וכיסאות ומלצרים וכל הטררם. אבל לא באמת. כי "דוד ויוסף" כנראה לא רוצה להיות מסעדה. איך אני יודע? כי את החלק המסעדתי הם תקעו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו