בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסדנא: ברסלבים רוקדים על טוּנה

נתח הקוט דה בף היה דק ודרוס, הטונה נראתה מעוכה ותיבול הבשר היה אגרסיבי כמו בימי המעורב הירושלמי. “הסדנא” מציעה חומרים משובחים, אבל חסרה לה יד טובה על הגריל

18תגובות

כמו בכל ארגון קורס, כך גם אצלנו. רגע לפני שעוברים לענייני דיומא, הרשו לי לחלק שי לחג. על חשבונכם. כמקובל. קנו לעצמכם, או למישהו שאכפת לכם ממנו, את הספר "דודי נפוליאון" מאת הסופר האיראני איראג' פזשכזאד. זה לא "ספר גדול" שישנה את חייכם, אבל אם אתם מכירים את תחושת העצב המתוק הזה, כשמסיימים לקרוא ספר ועוד לפני שהכריכה נסגרת מתחילים להתגעגע לדמויות החד־פעמיות שבו, זה הספר בשבילכם. ומהחד־פעמי לסדרתי. כמו שיש ספרים חד־פעמיים, יש סדרות. וחבורת מחניודה הירושלמית מתחילה להידמות לסדרות הילדים האלה,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו