בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"זיגל הגדול": עלילות עלא־כיפק ואחו־שקשוקה

“זיגל הגדול” ביפו היא מסעדת שוק מלאה כוונות טובות שמתקשה לתקשר עם הסועדים, ושהלכו בה קצת רחוק מדי עם העניין הזה של הטחינה. כלומר, הטחינה כרעיון

33תגובות

"הג'מעה של זיגל הגדול... זה הזמן למלא את הפרטים ולהתפנן על אחו־שקשוקה של מבצעים". זה הטקסט שמופיע על כרטיס הלקוחות של המסעדה היפואית החדשה "זיגל הגדול". צריך להוסיף עוד משהו? העניין הוא שבטקסט הזה נתקלים – לדאבון הלב – רק בסוף הארוחה. ככה, אם היו מניחים את הכרטיס הזה לפני הסועדים בתחילת הערב, היינו יודעים להיזהר, היינו מבינים כבר מהרגע הראשון שנתקלנו בעוד אחד מאותם ניסיונות מיוזעים ומאולצים להיות "אסלי". כמה מיוזע? אם "זיגל הגדול" היתה בן אדם, היו לה על המצח אגלי טחינה בתיבול כורכום. כן,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו