בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך לנצל שניצל: מסעדת "באיירן"

הנקניקייה השמיעה דאבל־קנאק, כראוי, השניצל היה דק מן הדק (אולי קצת דק מדי), ועל הקייזרשמרן גם הקיסר פרנץ יוזף היה גומר את ההלל. ”באיירן” משחקת פשוט וטעים

36תגובות

אלזו. ואני שואייל: האם תל אביב כבר מוכן למזעדה גרמני? ואולי כדאי לו להיות מוכן, כי זה מזעדה טוף מאוד. זה גם קרוב אצלנו בבית. ממש על יד רחוב בן יהודה שטראסה. וברצינות: מסעדה גרמנית? אה? ואכן, באחד מאותם מקרים מוזרים שבהם הקולינריה קולעת לדעת גדולים, באותו שבוע ממש שבו באיירן מינכן הביסה את ברצלונה בליגת האלופות נפתחה בתל אביב, לשם שינוי, לא עוד מסעדת טאפאסים בסגנון הראמבלאס אלא מסעדה בווארית בסגנון הלדרהוזן. וכמו מסעדות גרמניות רבות היום – תעזבו אתכם כבר מהדעות הקדומות. די, מייגע – זו מסעדה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו