בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הו מאמא, הו פאפאנאש: סעודה ב"רפסודיה רומנית"

מהסלטים המצוינים, דרך הגריל המעורב שאזל (סימן טוב), המומיצה והמוסקה, 
עד למנת הדגל שחיפשתי. “רפסודיה רומנית” ביפו היא לא מקום, היא לוקיישן. תשאלו את סרג’יו

36תגובות

בואו נהיה ריאליים ונשים את הקלפים על השולחן: התגובה הראויה אחרי ארוחה במסעדה רומנית אמיתית היא לא ביקורת, אלא צרבת. ו"רפסודיה רומנית" היא מסעדה רומנית אמיתית. אם בישראל היה מדריך "סלואו פוד", אין ספק שרפסודיה רומנית היתה זוכה בו לאיזכור של כבוד. זה בדיוק סוג המקומות שב"סלואו פוד" אוהבים. לא בהכרח אוכל גדול, אם כי האוכל בכלל לא רע, אלא מסעדות שהן "מקומות". מסעדות שנראות כאילו היו כאן מאז ומעולם וכאילו האוכל שלהן לא השתנה כהוא זה מאז שקארל הוהנצולרן הוכתר למלך הרומנים. סטודנט לקולנוע...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו