בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

במסעדת "טורקיז" מדברים ערבית אחרת

את הקובה נייה אורפאלי - מנה פנטסטית - אי אפשר היה לקחת הביתה, מזל שאת הבמיה כן. במובנים רבים, מסעדת ”טורקיז” החדשה בירושלים היא בשורה מלהיבה

42תגובות

אחד הדברים שמשותפים למסעדות ערביות ושאינן ערביות בישראל הוא המונוטוניות האופנתית. כמו בשאר הז'אנרים, גם במסעדות הערביות יש אופנות שמשעתקות עצמן לעייפה. פעם, בכל מסעדה שכזו היו פלטת סלטים, שיפודים וצלעות כבש. היום, הסטנדרט הוא סלטים מעשבים עונתיים, קבב כבש (קצוץ גס) וצלעות טלה. אחת הסיבות למונוטוניות הזו היא עוד דבר שבו המסעדות הערביות אינן שונות מסביבתן: הן כמעט לא מושפעות ממה שקורה במרחב הסמוך. ובמובן הזה, מסעדת "טורקיז" החדשה, במלון סנט ג'ורג' בירושלים, היא בשורה מלהיבה. האוכל הטוב...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו