בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לסבול במסעדה החדשה של מאיר אדוני

שירות מבולגן, השתלה כושלת של מסעדת־שף במלון, מנות דייסתיות, קינוחים מיושנים. כך נהפכה הארוחה ב"בלו סקיי" של מאיר אדוני, שחיכיתי לה כמו ליום הולדת, לאכזבה קולוסאלית

174תגובות

יוצא לי לאכול בתפקיד אצל מאיר אדוני אולי פעמיים בשנה, ואני מחכה לזה כמו שילד מחכה ליום הולדת. מפנטז על ההפתעות, לא מפסיק לדבר על האירוע ועומד מוכן ליד הדלת שעה לפני הזמן. אולי לכן יצאתי מהארוחה ב”בלו סקיי”, מסעדתו החדשה של אדוני במלון קרלטון, במפח נפש קולוסאלי כל כך. זה היה כאילו יובל המבולבל חטף את יום ההולדת שלי והפך אותה לתגרה. כשהגענו למסעדה (הכשרה) הושבנו, כמו שהזמנו, ליד שולחן במרפסת בחוץ. המלצרית הניחה על השולחן תפריטים. במבט ראשון, ראינו שיש כאן מרגריטה ב-84 ש"ח. במבט שני,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו