בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סיכום שנה

רק היה חסר דים סאם בחציל וטחינה

שנת תשע”ג היתה טובה לקולינריה - השתחררנו ממסעדות השוק ונסענו לטייל בעולם. אבל כרגיל קצת הגזמנו. ובצד המטבחים המיובאים צמחו כאן גם כמה מסעדות מבטיחות

27תגובות

האמת? היתה שנה טובה. וכמו תמיד אצלנו: מוגזמת. שנת תשע"ג עמדה בסימן הריאקציה הקולינרית לחרדה הקיומית שהפכה כאן למזון הלאומי לנפש. אבל מאז שהרציונליסט ממגדלי אקירוב נעלם מחיינו – ונודה על חסדים קטנים – פתאום משהו בפסיכה הלאומי שלנו נרגע קצת. לא כל יום תוקפים את איראן ("אם כולם יישארו בתוך הבתים במכת הנגד, לא יהיו יותר מחמש מאות הרוגים בתל אביב"), ולא בכל יום משרטטים תסריטי זוועה שמחייבים מבצעי סטריינג'לאב אפוקליפטיים.   בשנה הקודמת, החרדה הקיומית הזו הובילה לתהליך קלאוסטרופובי של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו