בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדה

התפריט של "פאסטל" בנאלי, אבל הבישול מצוין

הגספאצ’ו של השף טיבו ברא הוא אחד הטובים בארץ, אך היצע המנות במסעדת ”פאסטל” במוזיאון ת”א הוא קלישאי, ולא ממש נוח לאכול שניצל בחלל עם משולשים ארכיטקטוניים, כשבמקום סלט מציע התפריט "salad"

166תגובות

מסעדת “פאסטל”, המסעדה החדשה במוזיאון תל אביב, היא בדיוק סוג המוסד שאתה מצפה למצוא בפואייה של מוזיאון בעיר שדה. מקום שמוכר העתקים נוצצים למסגור ולתלייה. גם ההתייחסות שלה לעצמה היא בדיוק מה שאתה מצפה ממוזיאון פרובינציאלי: היא היתה נורא רוצה להיות במקום אחר. איך אני יודע? לפי התפריט. המנות עצמן מתוארות בעברית, אבל הכותרת של כל אחת מחטיבות התפריט מופיעה רק באנגלית. ברור. ל"Sides Dishes" (הטעות במקור) יש הרי טעם טוב בהרבה מאשר ל"תוספות", שלא לדבר על כך שמישהו באמת יכול להשוות "Salads" לסלטים?...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו