בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"זכאים" הטבעונית: בלי געגוע לדפוק שווארמה

עם מנות טובות בהשראה פרסית, ותפוחי אדמה מטוגנים הכי טעימים בעיר (כולל הקטשופ), מותר היה למסעדה הטבעונית "זכאים" להיראות פחות שלוכית

77תגובות

כשמלצרית במסעדה הטבעונית "זכאים" הבחינה שבקושי נגענו באחת המנות האחרונות, היא ביקשה, בנועם, לברר מה קרה. בהתחלה לא היה לנו חשק לעשות עניין, אחר כך, מתוך סקרנות, הסברנו: המנה היתה חמוצה במידה שגרמה לשיניים לקהות. שאלנו אם יכול להיות שהיתה בעיה במטבח. בלי להתעצל, היא לקחה את המנה לשף, שטעם אותה. התברר שאכן היתה בעיה. הגויאבות במנה היו אמורות להתבשל בלימון וסוכר חום, הן התבשלו בלימון ולימון. בלי להגיד מילה, המנה נעלמה מהחשבון. האפיזודה הזו, שחתמה באווירה נעימה ארוחה נעימה, מסכמת במידה רבה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו