בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בארבע מלים: הפיצה הכי טובה בעולם

החזון של סימונה פדואן היה פשוט: ללטש את הפיצה של צפון איטליה ולהפוך אותה לטובה בעולם. הוא הצליח באופן סנסציוני. סיפור אהבה קולינרי בוורונה

47תגובות

קולינריה עילית היא מחוזם של האובססיביים. איך הייתם מגיבים אם הייתם פוגשים אדם שבעשרים השנים האחרונות משחק בכל יום, שעות על גבי שעות, בקמח ובמים? ניתן להניח שהייתם ממליצים על חדר שטוף שמש, קירות מרופדים ומינון תרופתי מתון. בקולינריה, לעומת זאת, האיש הזה - סימונה פדואן (Simone Padoan) - הוא אגדה. פדואן הוא הבעלים של מסעדת "אי טילי" (I Tigli) שליד ורונה. זו מסעדה שהפכה לשם דבר בתולדות הקולינריה, בין השאר משום שאילצה את כותבי מדריך המסעדות האיטלקי הנחשב, גמברו רוסו, להמציא קטגוריה חדשה....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו